busrax_ Kızlar bu hormon yükselmeye başlamışsa yumurtlama kesin olmuş demek midir? Ya akşam ya da sabah lh testi silikleşti bu kan testini öğlen verdim.
Glsmshn busrax_ canım çatlamayı gördükten 7 gün sonra vermen gerekiyor testi. Chatgbt ye sor o çok güzel anlatıyor
_nejla_ busrax_ bunu bu sekilde bilemezsin 21. Gun progesteron en yuksek seviyeye cikarmis vucutta anca o zaman yumurtanin saglikli catlayip catlamadigini gorursun suan bunun yukselmeye baslamasi bisey ifade etmiyo 5e kadar yukselipte dusebilir 20 ye kadae yukselipte dusebilir onemli olan 21. Gun kac oldugu
sidibal busrax_ ben 21. Gün verdim 20 üstü olduğu için bu ay gebelik olabilir demişti öyle de olmuştu. Bence çatlamayı biliyorsanız ondan 7 gün sonra verin
busrax_ Cimcime30 Glsmshn doktor istemiş bu testi bende yumurtlamamı takip ettiğim bir ayda 21. Gün verdim 18 çıkmıştı. Bu kez yumurtlama günü vermiş oldum yeni yükselmeye başladı sanırım ondan emin olmak istedim
Glsmshn busrax_ 18 çıktıysa yumurta sağlıklı büyüyüp çatlamış demek oluyormuş 10 ve üzeri değerlerde böyleymiş chatgbt öyle diyor. Senin bu verdiğin daha erken bence. Yumurtlamayı takip ettiysen çatlama gününü de sayarak 7.günde tekrar ver
Glsmshn 21.gün diyorlar çünkü klasik 28 günlük döngüde yumurtlamayı 14.gün olarak var sayıp 7gün sonrası için 21.gün diyorlar. Eğer çatlamayı takip ediyorsanız çatlamadan 7gün sonra bakılması lazım. Herkesin döngü süresi farklı sonuçta
busrax_ sidibal aslında ben istememiştim bu testi. reglim geciktiği için doktora gittim beta hcg ile bunu da istemiş. yumurtlamam yeni olmuştu doktor karın boşluğunda sıvı gördü bu yumurtanın çatladığını gösteriyormuş sanırım
sidibal busrax_ bu çok iyi bir şey çatlamış olması 7 gün sonra verirseniz sağlıklı çatlama olup olmadığına bakarsınız umarım 20 üstü çıkar gebelik habercisi olur 🌸
Sevgiiss busrax_ progesteronu çatladıktan tam 7 gün sonra baktır , herkesin yumurtası 14. Gün çatlmaıyor ki 21. Günü bakılsın
busrax_ Sevgiiss ben istemedim baktırmak canım zaten adet olamadım diye gittim doktor beta ile bunu da istemiş. yeni yükselmeye başlamış doktora gittiğimde yumurtam yeni çatlamıştı karın içinde sıvı gördü. acaba yeni çatladığı için mi böyle biraz normal değerden yüksek çıkmış diye merak ettim
xyzxyz busrax_ adet başlangıcından sayıp 21. Gün vereceksin bu testi. Ya da çatlamadan 7 gün sonra vereceksin. Kan sonucu 10 ve üzeri çıktığında çatlamış oluyor
busrax_ xyzxyz ben istemedim baktırmak zaten adet olamadım diye gittim doktor beta ile bunu da istemiş. yeni yükselmeye başlamış doktora gittiğimde yumurtam yeni çatlamıştı karın içinde sıvı gördü. acaba yeni çatladığı için mi böyle biraz normal değerden yüksek çıkmış diye merak ettim