umutluvemutlu Kızlar iyi akşamlar🫶🏼 Bu ay 20 Eylülde regl başladı ve 28 eylülde regl bitiminden bir gün sonra ovülasyon testim görseldeki ilk foto gibi çıktı. Sonra silikleşmeye başladı. Adet bittikten sonra hemen yumurtlama olmuş olabilir mi?
Ebruas umutluvemutlu evet regl bitiminin ertesi günü yumurtlama olabilir bende aynı şeyi yaşadım ve şuan o günden hamileyim. dr ların hesapları tutmadı bebeğin haftasıyla ovulasyon gününü söylediğimde tam tutmuştu. Umarım degerlendirmişsiniz o 2 3 günü ama yine test yapmaya devam edin
umutluvemutlu Ebruas teşekkürler❤️bir gebenin günlüğü sayfasına yazdım oradaki Ebru hanım da çatlama olmuş dedi ama ilk defa adet bittikten sonra yaşıyorum böyle bişey değişik geldi
Ebruas umutluvemutlu çık sık görülen birşey değil ama bi yerde adet görürken de ovulasyon olabileceğiyle ilgili birşeyler okumuştum.
umutluvemutlu Ebruas tekrar teşekkürler yanıt verdiğiniz için inşaallah bu ay pozitif sonuç alırım 🥹🥹
Ebruas umutluvemutlu inşallah sizin için dua edicem 🤗 allah isteyen kimseninde kucağını boş bırakmasın