iremm24 Kızlar Prodoctor test yaptım erken gebelik silik pozitif çıktı ikisi de bebetime yaptım o da öyle çıktı kan vermeye geldim bekliyorum acaba yalancı pozitif vermiş midir bu markalar ovülasyon testiyle gördüğüm pikin bugün 12. Günü
Dinolisoo iremm24 prodoktor yanlış çıkarmıyor diye biliyorum ya bende hamileliğimi onunla öğrendim çünkü. Bebe time yanlış olur diyorlar ama ben hamileyken evde vardı diye denedim direkt koyu şekilde çizgi çıktı. Herkeste yanılma olmaz bence. İnşallah vardır
iremm24 Cimcime30 ayyyy çok mutlu etti bu mesaj beni .. iki tane Prodoctor testle yaptım ikisi de böyle çıktı ama yalancı çıkıyor dedikleri için çok güvenemedim açıkçası 😢
Havin49_ iremm24 ben daha prodoctor kutuma çizgisi bile görmedim iki kere yaptık gebe değildim kutuma çizgisi bile olmadı yaptım daha reglime 1 hafta vardı çıktı silik bi çiGiyle 4 gün sonra bebetime ile yaptım yine pozitif çıktı 6+3 gittim kese gördüm 8 haftalık kalp atışlarını duydum ikizlerimin
iremm24 Cimcime30 1 saate çıkar dediler acilde bekliyorum Allahım hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin 🥹🥹
sepselin iremm24 çıkınca bize de söyle benim de yarın 12. Günüm ve prodoctor almıştım aynı senin gibii
iremm24 Dinolisoo inşallah doğrudur reglime 5 gün var 18 inde yumurtlama oldu piki gördüm reglime de daha var bilmiyorum inşallah vardır 🥹
Elfksogl iremm24 merhaba daha önce test yaptınız mı yaptıysanız onları da atar mısınız umarım pozitiftir 🙏
iremm24 Elfksogl yapmıştım mimea testi de bana pozitif vermişti ama daha yeni yumurtlamam olmuştu yani yalancı çıkarmıştı ilk defa üst üst iki kere pozitif gördüm