Edaisik055 QueenBahar_ ayy hayır sağolsun devlet hiç cinsiyet konusunu açmıyor bile açtırmıyor 7sinde randevum var konuşcam umarım bebiş gösterir 🥲🥲
Edaisik055 Meral_63 ben daha çok sarıl diyorum🤣🤣 ne tiksindim ne soğudum adamdan insanların dediği gibi tam tersi daha çok bağlandım🤣🤣
Meral_63 Edaisik055 bana sıcak basınca öyle oluyorum yeminle bazen beni sinir ediyor Bogasim geliyor ama uyunca öpüyorum 🤣 nasıl bişey se artık 🤣
Edaisik055 Papatyaaam1 ayy çok değişik bir şey 🥲 bende bişey olacak korkusuyla diken üstünde yatıyorumm
mrvbsr @Edaisik055 Arada sağa da dönüyorum tabi pozisyon değiştirmek gerek yoksa olcak gibi değil solum çürüdü resmen🥲🥲🥲
bartulies Edaisik055 kız zaten sırt üstü nefes alınmıyor yüz üstü olmuyor ben sağlı sollu yattığım halde etimin ağrısından duramıyordum sen nasıl tek taraflı dayanıyorsun 😂
Edaisik055 bartulies ilk başta her şey güzel gidiyordu ama son zamanlarda öyle bir ağrıyla uyanıyorum ki solumu kaybettim resmen🤣🤣
Elif3419 Edaisik055 ben hep sağıma yatarım çünkü bebek sol kasığımda hareket ediyor sola yatsam rahatsız oluyorum doktorlar kesin sola yatın diye birşey demiyor zaten sırt yüz üstü hariç sağ sol yatılabilir nasıl rahat ediyorsanız
Elif3419 Edaisik055 bilemem orasını☺️ ama ben full sağıma yatıyorum büyüklerime söylediğim zamanda eskiden öyle şey mi vardı sola yatmak günah biz hep sağımıza yatardık diyorlar 😅😅
mavideniz9696 Edaisik055 ama daha çok erken 16. Haftada ben yüzüstü bile yatıyordum 😂 şuan 36. Haftadayım sırt üstü yatamamaya yeni başladım
Edaisik055 Elif3419 ayy evet sağa yatmak sünnet derler zaten kalbimin üstüne yatınca rahatsız ediyor diye hiç yatamazdım 🥲