Esrakse Ecrn21 amin Allah razı olsun. Dermansız dert vermesin Rabbim kimseye. Öyle zor ki çaresiz olmak 🥺 Neval hanımı ben de seviyorum, tekrar hamilelik nasip olursa yine ona giderim heralde
Sonay2014 Ecrn21 ben Sezin hanıma gidiyordum da ama o da 5 dakka bile sürmüyor bakıp geçmesi benim için ilgili olması önemli muayene zamanı uzun mu peki
Annegul Ecrn21 yazdığınız durum bayan hocalar için geçerli .erkek hocalar hangi saatte olursa Doğuma geliyorlar.Benim aklıma takılmıştı bu durum bayan doktorlarda geçerli
Annegul elifcancan şikayetim yok doktordan yana ilgi konusunda da çok sıkıntı yaşamadım hatta içerde bazen çok saçma soru soran bayanlar var onlara da sıkılmadan cevapladıpını gördüm
dishonest Hasreterel bende Ömer hocaya gidiyorum ama. Hastane şartları nasıl bilmiyorum Doğumu nerde yapacağıma karar veremedim. Nasıldı dünya hastanesi ?
AsyamLinam PirayeAkca cok sevindim canım çok şükür bende de yokmuş benim de detaylı 23 haftalıkken olacak 1 Nisa’n da sanırım inşallah güzel şeyler duyarız❤️
Matcianne Memorial dicle hastanesinde Uğur Değer e gidiyorum cuma günü doğumum var çok yoğun olmasına rağmen sanki tek hastasıymışım gibi ilgilenen bir doktor çok memnunum ben tavsiye ederim
Gizmm5 elifcancan sultan hastanesi özgür özkul a gidiyorum çok memnunum zaten bizde bi cok kişiye sorarak gittik herkes onu söyledi baya iyi bi doktor :))
dishonest Hasreterel daha hiç üst katlarındaki görmedim alt katta devlet hastanesi gibiydi. Siz Doğum ücretini konuştunuz mu doktor mu giriyor normal doğuma
Hasreterel dishonest evet konustum canım normal dogum ucretı 400veya 450tl sezeryanı bılmıyorum fıyatı nedır hıc sormadım doktor zorunlu bı durum yoksa galıba gelmıyor doguma veya doktorunla sen gırıp gırmıcenı konusuyorsun
Ayazayaz dishonest hastane hastane olarak bildiğiniz devlet hastanesi de fiyatı da ondan dolayı çok uygun ama ablam orda doğurdu ebeler iyi davranıyor diyordu