Anonim000 Kaset olan ovülasyon testi diğeri gebelik testi aynı anda yaptım ikisinide adetiminde 16. Günü erken gebelik testinin doğru olma ihtimali var mu 16. Gün gebelik testi pozitif çıkar mı
fatmanur3824 Anonim000 senin toplam döngün kaç gün sürüyor 16.günde daha yumurtlama haftasında olman gerekmiyor mu
Anonim000 fatmanur3824 normaldr evet öylr ama anlam veremedim 2 gün önce şeffaf sümüksü bi akıntı geldi ve ara ara kasıklarımdada ağrı oluyo acaba mı dedim olmadığını bile bilr dün akşam test yaptım çok silikti bugün az önce tekrar yaptım ovülasyon testiyle birlikte fotoğraftaki gibi çıktı anlamadım bende
Musilk-1 Anonim000 olabilir üzerine adet olduysan diye düşünüyorum kendim yaşadım ama ben okurken yanlış anlamışım nasıl pozitif çıksın ki hamilelik yoksa ve sizin gördügünüz yumurtlama akıntısı ise
ruyakb Dongunuz kaç gün sürüyor genelde adetin 14.gunu yumurtlama derler ya sizin 16.gun gebelik belli olmuşsa şaşırdım çok mu erken yumurtladiniz acaba hayırlı olsun inşallah kanda da çıkar test cok belirgin 🙏
Anonim000 ruyakb inanın bende şaşkınım doğru mu değil mi bilmiyorum ama aklımda ermiyo yumurtlama zamanı olması lazım anlamadım 🤷♀️
fatmanur3824 atkaplan gecikmeden 17 gün sonra mı yoksa bildiğin adetin birinci gününden sayınca mı 17
atkaplan Anonim000 allah gormeyi nasip ederse benim mucizem de denemeye başladıktan 9 ay sonra geldi. O kadar iyi anlıyorum ki seni rabbim korktuklarımızla sınamasın. Muradımızı versin inşAllah.
Anonim000 atkaplan amin canım benim 3 buçuk yıldır çabalıyoruz ilaçlar iğneler 4 kez tüp bebek ve 2 kez düşük çok çaba veriyorum çok uğraşıyoruz ama rabbim zamanınız şimdi değil dedi bize hep iniallah bu sefer olmuştur
atkaplan Anonim000 yaaa cokk üzüldüm. Senin için dua edicem rabbim daha fazla bekletmesin seni inşAllah senen dolmadan kucagında bi evladın olur