metometo Merhaba bu ikisi arasinda karsrsiz kaldim ikiside 11 bin fiyat verdi turkiyede bakiliyor yurt disinda degil ama yorumlari iyigibi yapip memnun olan olmayan yazarsa cok sevinirim
cizgilidefter metometo ben nevagene yaptırdım. Sonucum bugün çıktı. Çok çok memnun kaldım, antalya bölgesine Funda hanım bakıyor. Kendisi çok ilgili, tüm süreçte bize destek oldu. 15.000 tl ödedim ben sizlere çok iyi fiyat vermişler
xyzxyz cizgilidefter kuzum dün ben de kan verdim nevagene. Hatay da verdim kanı. İpek hanım bir kaç gün içinde para için mesaj gelir gibi birşey dedi. Bugün ikinci gün ve kimse ne aradı ne de mesaj attı. Acaba kanın sağ salim istanbula ulaşmasını mı bekliyorlar? Sizden kan verdikten sonra ödemeyi hangi gün aldılar?
angele Ben intergende yaptım doktorum orayla anlaşmalı sonuçlar 1 hafta içinde doktoruma bildirildi memnun kaldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım bende 11 bin ödedim
cizgilidefter xyzxyz 2 gün sonra eşime ulaştılar. Ben de şaşırmıştım ödemeyi hemen almadıkları için ama elbette ulaşırlar ☺️