almakay EmellC evet 11 haftalığız bir kaç post açtım ama yazan olmamıştı mr falanda giremem zaten ama en azından içimi rahatlatan bir şey söyler umarım doktor
EmellC almakay duruma göre bende bi kan tahlili yaparım giderim o zaman. Bu ay denedim çünkü. Böyle devam ederse içim rahat etmez. İnşAllah devam etmez de bakicam duruma göre
Rosegold EmellC biraz kendinizi fazla dinliyorsunuz sanırım🥲 folik asitle alakası yoktur ama belki yan etki yapabilir mi bilmiyorum belki üşütüyorsunuzdur
EmellC Rosegold sanırım 😓 inşAllah üşütmüşümdür diyorum bende aminn sabah ezanı okunuyor şu an Allah hiç birimizi sağlığımızla sınama yarabbim ❤️
EmellC Rosegold sanırım 😓 inşAllah üşütmüşümdür diyorum bende aminn sabah ezanı okunuyor şu an Allah hiç birimizi sağlığımızla sınama yarabbim ❤️
almakay EmellC gittim canım ağrının kalple ilgili olmadığını söyledi kas ağrısı olabilir dedi ekg çekti ve cihazla baktı çok şükür kalbim normalmiş
EmellC almakay bende bugün kalple ilgili bisey hissetmiyorum sadece boynumun altı ağrıdı biraz sarma falan sardım ondandır galiba biraz da omzum ağrıdı inşAllah üşütmedir diyorum bende havalar soğudu falan
almakay EmellC inşallah öyledir kalp ağrısı öyle haftalarca sürmez aniden ve yürürken olur dedi doktor
1oglanannesi EmellC olur tabi her kesin farkli ama ola bilir 3 gun varsa test yaparsaniz cikar belkide