powerpuffgirlss tkrk lutfen nerde varsa bulursaniz yazin geçen gün baktim ama genelinde yok online de guvenip alamadim
katlav tkrk H&M ve Mango bence hamile koleksiyonunda çok başarılı ben de işte giyiyorum palazzo pantolon kot vs aldım
tercann tkrk aynı dertten muzdaribim . Maalesef hiçbir şey bulamıyorum . Hep tayt eşofman önerilere açığım
Papatyaaam1 tkrk mağazadan aldım kuzum ama kacıncı aydasın suan ben 3 4 tehken aldım büyük almamıştım beden olarak sadece sımdı bır elbısem oluyor bana lıkralı bak elbıselerde ve mutlaka 1 beden büyük al yada 2 ne ara kılo alıyorsun anlamıyorsun
Papatyaaam1 powerpuffgirlss kuzum tayt yada Ispanyol paça pantolon tarzı şeyler ıstıyorsan artış marka var ondan alabılırsın çok çok kalıtelı ve güzel oluyorlar üzerine de oversıze gömlekle bence güzel oluyor ben öyle gıydım hep
powerpuffgirlss Papatyaaam1 cok iyi olur yani ne elbise ne pantolon hicbisey yok magazalarda bi bakayim cok sagol :)
Eco111 Lcw den daha yeni siyah bol paça tayt ve kot pantolon buldum güzel 1 er beden büyük aldım zaten ayarlanabilir bel kısmı