Deletedmom_290 Bebegınızın göbek bağını kapmayı düşünüyorsunuz çoğu kımısı saklıyor çerçeve yaptırıyor kumu toprağa gömüyor falan
Ahsen21 Deletedmom_290 ben konu hakkında çok şey duyuyorum hiç birine inanmıyorum tabi kimisi cami avlusuna atıyor kuran okusun namaz kılsın diye kimi okulun bahçesine kısacası nereye atsan orayı seviyormuş 😂
ylzmommyy saklamayı düşünmüyorum , gömecegim bahçemize . Üzerine de bir meyve ağacı dikmek istiyorum, onunla beraber büyüsün .Büyüdükçe de yesin diye🫠🥹❤️
Deletedmom_290 Yazmelegi_ ya aslında güzel bırsey ama çürücek Dıye kararsız kaldım onda halbukı 2 testımı bıle hala saklıyorum onda bıle kararsızım ama ılk bebek oldu ıcın kıyamıyorum atmaya da
Edaisik055 Yazmelegi_ bunu herhangi bi siteden mi yaptırdınız eğer öyleyse sayfa ismi verme şansınız var mı bayıldımmm
Ahsen21 adatuna ablam çöpe atmıştı bizde dalga geciyorduk sürekli çocuk gidip çöpleri karıştıracak diye tabi şaka maksatlı 😂
Deletedmom_290 Ahsen21 bende ınanmıyorum tabı böle yaparsan öle olur falan Dıye ne ama çöpe atmakta ıstemıyorum sonuçta onun canından bırsey normalde tırnak bıle çöpe atılmaz bıldıgım kadar ıle toprak gömmekte dedım kedı köpek eşeler 🤣🤣 en mantıklısı denız geldı
Deletedmom_290 Ahsen21 ahahah 🤣🤣 ya yok nereye koyarsan o okura ınanmıyorum ya Benım babamda Cebınde saklarken kaybetmiş kim bılır nereye Gıttı mesela ama ıste çöpe atsam toprağa gömsem kedı köpek eşeler Dıye düşündüm bebeısımın parçası Bıde kıyamadım
adatuna Ahsen21 ya çevremde oxforda gömülenlee odtüye gömülenleei gördü bu göz hiç bi halt olamadılar😂
Cigulibinnaz Deletedmom_290 hatıra kutusu yaptım onun içinde duruyor ilk kızımınki. İkinciyi de öyle yaptım🌸
Nursemom90 Saklayacağım ilk çocuğumunki küvözde düştü vermediler aklıma da gelmemişti sormak bu sefer saklamak istiyorum. Annem benim ve kızkardeşlerimim ilk kesilen saçlarımızı hastane bilekliğimizi göbek kırdonumuzu falan saklamış mesela çok hoş bir anı oluyor
Deletedmom_290 Nursemom90 nasıl saklıyorsunuz mesela albüm olarak mı yoksa bir kavanoz vs ne gıbı bırseyın ıcınde bunları saklayabılırız
Nursemom90 Deletedmom_290 normal bi kutunun içinde canım zaten kuruyup düştüğü için canlı bir doku olmuyor düşen kısım öylece kalıyor ben öyle panoda falan sevmiyorum göbek bağını