Merhaba ben gebeliğimin ilk 3 ayı folik asit sonrasında b12 iğne şeklinde - d vit damla magnezyum demir bide Mom vital dha diye bir takviye kullandım doktorumun önerisiyle 2 kutu bitirdim ama devam etmek istemiyorum çünkü çok zor içtiğim kocaman ve çok kötü kokan bir şey balık yağı diye vermişti bana onu ama içeriği baya zengindi vitamin açısından şuan 22 haftalık olduk ve sadece demir ilacı kullanıyorum 2 gün önce detaylı ultrasona girdik ve gelişimi gayet iyi çıktı bu takviyelerin etkisi illaki çok büyüktür ama artık iştahım açık ve sağlıklı beslenerek ilerlemek istiyorum demir dışında bir şey kullanmak istemiyorum bu konuyu henüz doktoruma sormadım randevumuza 2 hafta var ama sizler bu haftalarda neler kullanıyorsunuz yazar mısınız bu arada gebelik şikayetlerim 17-18. Haftalarda tamamen geçti çok rahat ilerliyoruz artık çok şükür bulantı vs yok enerjim de yerine geldi kendimi iyi hissediyorum hatta bazen hamile değilmişim gibi hissediyorum ama bebişim tabiki kendini hatırlatıyor 🥹🥰😍 yorumlarınızı bekliyorum