atkaplan Denizmrt ben dayanamadım ikisini de aynı anda yapmıstım sabah ilk idrarı bekleyemedim🤣🤣 varsa silik de olsa belli olur
Denizmrt atkaplan dimi bnde öyle düşünüyorum varsa silikte olsa çıkar diye düşünüyorum aşırı meraktayım sanki ilk gebelik gibi 🥰🥲
atkaplan Denizmrt benim betam 850 ymişbuna ragmen silik cıktı. Belliydi ama yinede silikti ve ilk gebeliğimdi kesesini gorene kadar da inanmamıstım hamile olduguma🤣🤣🤣
Denizmrt atkaplan bide ilk gebelikte resmen zaman duruyo bi an evvel günler geçse de doktor randevu günüm gelse diye bekliyor insan 🥲
atkaplan Denizmrt suan 7 ekimi bekliyorum her gun takvime bakıyorum resmen gunler gecmiyo bi bahaneyle acile gidiyorum ultrasona alırlar belki diye🤣🤣
Denizmrt atkaplan hepsini ilk gebelik te yaşadm sabahı sabah ederdim aslaa günler geçmedi ilk zamanlar keseyim göreyim kalp atışını duyayım 🥲🥲
atkaplan Denizmrt suan o stresi yasıyorum kafamda da kotu senaryolar kuruyorum ilk basta keseyi goremem diye korkuyordum keseyi gordum şimdi de ya kalbi atmıyosa diye korkuyorum
Denizmrt atkaplan Allah’ın izniyle hepsini görüp yaşayacan sonra bir bakmışsn yavrun kucağında da rahat ol🥰
melikeyimmmmm anonim211 11 gün gecikmeyle hep test yapıyordum negatif çıkıyordu kan tahlilinde öğrenmiştim sizde yaptırın içiniz rahat olsun
atkaplan Denizmrt allahım inşAllah. Nolur dua edin brn aylardır testim pozitif olsun fiye bi umut bekledim. Şimdi pozitif ama galiba dogurana kadar içim rahat etmeyecek duanıza talibim😣😣😔
Denizmrt atkaplan bol bol dua et canm sağlıklı kucağına al inşllah bnde 2. İstiyorum Rabbim bana da nasip etsin inşaAllah tekrar anne olmayı 🤲🌸