Bebekkuzu Biliyorum bu haftada belli olmaz 3 hafta sonra da fetal dna yaptıracağım fakat tahminleri merak ediyorum 😍
yesim8161 Bebekkuzu Kese yaygın olunca erkek top gibi olunca kız diye okudum bir iki gün önce. Sizinki yaygın duruyor doğruysa erkek oluyor. Benimki de daha belli değil
Bebekkuzu Bebekkuzu @Elamomy bana da bakar mısınız lütfen 2 düsük sonrası bu haftaları gördüğüm tek gebeliğim 🤲
Elamomy Bebekkuzu resimde bisey belli değil canim kız gibi. Geldi Cok şükür Ya bari ya halik ya musavvir zikirlerini cek En guzel sekilde eksiksiz yaradan demek Ya mübdi düşük olmamasi icin
aysegulk07 Cukulutalisalep bana 7 haftalıkken erkek tahmininde bulunmuştunuz. Buda 8 haftalık bakar mısınız acaba 😇
kbrygmrr Görsel ekleyemiyorum 🥹 bana ogretirmisiniz bende ultrason görüntüsü atsam. Görsel ekle diyorum https yazıyor direk
yesim8161 Bebekkuzu fetal dna yi nerede ve kaçıncı haftada yaptiracaksiniz. Bende yaptıracağım araştırıyorum su an
Bebekkuzu yesim8161 12. Haftada yaptıracağım koç üniversitesi hastanesinde. Önce ense kalınlığı bakacağız öyle yaptıracaksın dedi ense kalınlığı ölçmeden yaptırmamın manası yokmuş. Erken yaparsak yetersiz sonuç alınırmış