Papatyaaam1 Kızlar oncelıkle mideniz bulanırsa kusura bakmayın ama 1 hafta oncesıne kadar akıntım bembeyaz gelırdı bugün çok su gıbı gelmıs ama ıslanmış ıc çamaşırım suyum gelmıs olabılırmı acaba daha 30 haftalık
Denizmrt Papatyaaam1 benm ilk hamileliğimde o şekilde iç çamaşırım ıslabırdı baya doktorunuza bilgi verin isterseniz suyu azalmaya başlamıştı siz mutlaka doktorunuza bilgi verin isterseniz saglıcakla kucağınıza alın inşllah 🌸
hamcokelek33 Papatyaaam1 kaçırmış da olabilirsiniz ben çok kaçırıyordum. Ama riske atmamak lazım tabii ki doktorunuza yada ebenize danışın
ppmerlina Papatyaaam1 ya bende foto açılmıyor bitanem göremedim ama gerçekten idrar kaçırmış da olabilirsin ben sık sık kaçırıyorum şu an çünkü. Kokusundan anlıyor musun
2812 Papatyaaam1 çok küçük erken haftalardan beridir benim de öyle baya iç çamaşırım ıslanıyor akıntımda var akıntı sulu ise o direkt ıslatıyor
Papatyaaam1 Denizmrt ya sabah iç camasırımda erık kadar akıntı ama etrafında da avuç ıcı kadar ıslaklık var dı akıntıdır dıye sorun etmedım de sımdı merak ettım
Papatyaaam1 Denizmrt kuzum ne zaman gıttın en son doktora bidaha ne zaman gıdıcen ben 28 de gıttım yarın bu konu ıcın gıdıcem bide 8 ekımde var randevum
ppmerlina Papatyaaam1 çişinin gelmesine gerek yok aşk artık mesane sıkışıyor ya aniden ayağa kalkınca oturunca hapşurunca vs kendi kendiliğinden kaçabilir
Denizmrt Papatyaaam1 benm ilk gebeliğimde o şekilde oldu şuan oğlum 3 . 5 yaşında ben 32 haftalık suyum azalınca acil sezeryan doğuma girdim kaka yapmaya başlamıştı bide
Denizmrt Papatyaaam1 sen yarn gidince mutlaka görüş ben dogumdan önce sürekli çamaşırm çok ıslanmaya başlamıştı hele çlk çok yürüyünce özellikle
Denizmrt Papatyaaam1 evet sen o yüzden bilgi ver doktoruna bi tavsiye öneri de bulunur sana ona göre hareket edersin