Husnasaglam Kızlar 26 haftalık hamileyim doktora gittim bugün bebeğimin ters olduğunu söyledi değişir mi aynı durumu yaşayan var mı birde yüzünü gıstermeyınce perinatolaji ye sevk etti
Edizhr Husnasaglam makat geliştir Büyük ihtimal benimde oyleydi doğuma yakın dönüyorlar dönmesede sezeryan olursun korkulacak birşey değil detaylı ya girmissindir Zaten dimi
42havvanur Husnasaglam bana 9 ay boyunca ters sezeryan olacaksin dedi doktor son kez randevuya gidecegimde bebek dönmüş heran dogurabilirsin demisti sonra normal dogum oldu😁😁
hayalperest2310 Husnasaglam bunu söylemesi için çok erken bebek bu kaç defa dönüp durur benim 36 haftada doğum pozisyonunu aldı önceden tersti dönmezse de sezeryan yani tamamen bebeğe kalmış
8143 Husnasaglam hiç korkma canm daha iyi riskin olmaz en azından bende 26+6 dayım benimki baş geliş şuanda iş yaprken felan dikkat ediyorum risk almıyorum doğuma kdar döner
Husnasaglam Edizhr detaylıya girmedim ondan doktor perinatolajıye bi git dedi inşAllah duzelir ya sezeryandan korkuyorum
Husnasaglam 8143 ya bende dedim doktora bi sorun mu dedim yok ama çok baskı yapar dedi gerçekten de öyle aşırı baskı hıssdıyorum
8143 Husnasaglam aynen bi ara benm bebeğimde makat gelşti baskı yapıyodu şuandada yapıyo baş geliş her türlü baskı oluyor canm sağlıkla gelsinler🥰