Deletedmom197 Glsmrt normal doğumu doktor yaptırsa 1500 ebe yaptırırsa 700 dediler. Sezeryanı hiç sormadım ama
payidar Deletedmom197 bende şükrü bey’e gidiyorum. Doğumumu ebe yaptırsın diyeceğim ebeleri mükemmel 😊
Mlk06 Arkadaşlar bende Medical parka gidiyorum Fatma kaya’ya 39 haftalığız. Ama hala fiyat konuşmadık merak ettim ne kadar fiyatlar bilen yazabilir mi?
Deletedmom197 Mlk06 bize normal Doğum 2800 demişlerdi. Ha bide Fatma hanım kendisi geliyor mu doğumlara
Yeniannepinar Mlk06 fiyat doktor la mi konuşuluyor ?onu bile bilmiyorum ben 🤔 fatma kayadan memnunmusunuz bende ona gidiyorum ama biraz ilgisiz sanki
Deletedmom197 payidar bende Şükrü beye gidiyorum zaten 38 haftalık olduk Doğumu da kendisi yaptıracak inşallah sizin kaçıncı hafta
payidar Deletedmom197 31 haftalık olucam nasipse😊 bende doktordan yanaydım taa ki arkadasım doğana kadar ikimiz icinde hayırlısı olsun sağlıkla doğalım inşaAllah 💕🌸
Mlk06 Deletedmom197 hmm teşekkür ederim.evet Fatma Kaya kendisi geliyor. Gece ya da hafta sonu bile olsa geliyorum dedi.
Mlk06 Yeniannepinar fiyatı ben bugün sordum.normalde, sezaryanda 2570 tl dediler Fatma hoca mizacı gereği biraz soğuk sanırım. Ama genel itibari ile iyi bir Doktor ciddiyetinden kaynaklı soğuk geliyor insana
Omrebedel Elikkk merhabalar kac haftalik hamilesnz detayli ultrason yaptrmak istyrm nerden nasil yapilir
Elikkk Omrebedel 28 haftalık hamileyim detaylıyı üniversitede yapıyorlar fırat üniversitesi siz neredensiniz
Omrebedel Elikkk ben ilcesinde yasiyordmda esimin isi nedenyle medikale gidiyorm normalde ama detayli ultrasonu arastrmada yapiyormus bilgi alabilrmym sizden
Elikkk Omrebedel canım eğer haftan azsa sabah erken saatlerde üniversiteye gidip kadindogumdan sıra alıp renkli ultrason çektirmek istiyorum diyeceksin ücretsiz yaptırmak istiyorsan 1 ay sonrasına gün anca veriyorlar he ama günün geçiyorsa gene gidip 120 tl ye gittiğin gün çektirebilirsin üniversite de onun dışında hayat hastanesinde şükrü bey gene 150 liraya çekiyorlar 20-21haftada zamanını geçirme ama detaylı bakılmıyor sonra zamanı gecince