Anensinkuzusu_35 ppmerlina yok böyle birşey doktorlarda ebeler de sarılık olduğunda bol bol emziren derler sarı elbiseydi örtüsü geçirmez batıldır
Denizj ppmerlina sarı tülbent serdik altıba hiç bir faydası olmadı. Bizde altında konur bebeğin yanına o da etki etmedi sonuç sarılık olduk 1 hafta sarılıkla uğraştık
elifayaz112_ ppmerlina evet ilk doğduğu zaman verdim bı de ben hiç emzirmeden narın suyundan bir damla bebeğin ağzına veriyorum o da sancıyı kesiyor biraz da kendim yiyorum unutmayın mutlaka yapın
Birikii Ben hiç inanmam böyle şeylere ama 3 çocuğuma da sarı tülbent örttüm üstlerine 3 üde hiç sarılık olmadı ikizlerim erken doğmasına rağmen ama alakası var yok bilemiyorum bence yok ama o an insanın içi rahatlayor 😃
ppmerlina Birikii Miniginannesiiii1111 ESLEM16 nilsumm Ay yarayan varmış yaramayan varmış valla beynim yandı djdjdj
Miniginannesiiii1111 ppmerlina ilk oğlumda yaptım ikinciye hamileyim Allah izin verirse çantama kattım bir sarı bir kırmızı tülbent
ESLEM16 ppmerlina biz de koymuştuk oğlumda ama sarılık oldu🤣 sanırım hurafe. Bize de doktor kaldırın bunu demisti sarılık olursa anlamazsınız diye.
Edacck ppmerlina ben beyaz tülbent kullandım ama sarılık oldu bu kez sarı kullanacağım. Böyle şeylere inanmıyorum, ayrıca belirtmek istedim.