miniminibiri Karnımız düzenli olarak sertleşiyorsa ama henüz karın kasık bel bacakta ağrı yoksa bu da sancının başlamasına bir işaret olabilir mi yoksa illa karın bel kasık bacakta ağrı mı olması gerekir?
aslhnkrts9 miniminibiri benim önce karnım kasıldı bebek toplandı durdu . Sonra kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrılar başladı düzenli geldi o zaman anlamıştım
Ars2223 miniminibiri ağrım olmuyordu ama kasılmam oluyordu sancı da ben hissetmesem bile çıkıyordu doktor o yüzden muayene etmişti 1,5 cm açılma var demişti sonra 3 cm falan oldu ama ben 3 cm ile 20 gün falan gezdim çok değilken bir durum bence kişiden kişiye değir
miniminibiri deletedmom43191 aslhnkrts9 Böyle olup sancı başlayan böyle bir süreci olan var mı merak etmiştim varmış teşekkürler🌸
deletedmom43191 miniminibiri ama dur bakayim benim ilk gebeligimde gun boyu karnim surekli kasildi durdu nerden baksan dakika basi karnim sertlesirdi gece uyurken bir anda suyum patladi dogum yaklasmis da olabilir sizin
emirkerem miniminibiri ağrım yoktu 5 dk bir kasilmam vardı gittiğimde sancimda çıktı, sonra sancım kesildi suni sancı verdiler suniyle beraber o karin sancıları başladı
Hizliveofkeli miniminibiri benim de çok kasılmam oluyor. Özellikle ev işi yaparken. Eğilip kalktığımda ve aniden ayağa kalktığımda. Her gittiğimde soruyorum korkma diyor. 33+5teyiz biz.
miniminibiri Hizliveofkeli 39 benimde geliyosa gelsin artık 😂 bende çok iş yapınca sürekli bi kasılma hareket oluyor
Hizliveofkeli miniminibiri ay senin korkulacak bişey yok gelsin artık madem 😂 ben çok erken gelecek diye korkuyorum. 35i de bi atlatsaydık hayırlısıyla.