Mervezzz Kızlar afedersiniz tuvaletten sonra silinirken peçetede kan gördüm, rahimden değilde makattan geldi bence, 26 haftalık hamileyim basur falan mı acaba biraz kasik agrimda var, varmi başına böyle bisey gelen
myangelson Mervezzz makattan geldiğine emin misiniz? Kabız falan oldunuz mu? Eğer oradan geldiyse basur büyük ihtimalle. Ama oradan geldiğine emin değilseniz bir acile gidin
sevvallsanverr0 Küçük bi aynayla yada telefonunun kamerasıyla altına bak canım. Kontrol et görünüyor mu bi şey
Mervezzz sevvallsanverr0 nasıl bisey acaba kan mı? Kan peçeteye geldi bi iki kere daha silindim şuanda bisey yok
Mervezzz myangelson evet makattan geldi afedersiniz biraz zorlandım ama ilk defa kan gördüm, kabızlık durumum var
myangelson Mervezzz o zaman basur oluşmuş. Ben pecetede kan gördüğüm zaman afedersiniz hafif bastiriyorim kan oradan geliyorsa zaten peceteye bulaşıyor
myangelson Mervezzz çoğu kişide hamilelikten dolayı oluyor evet. Benim hamilelikten önce de oldu ilk hamilelikte ilerledi ikinci hamilelikte daha da büyüdü. Benim geçmedi hatta bu sebeple ameliyat bile düşündüm ama uzun zamandır kanama vs yapmadı
Mervezzz Çok sagolun kızlar Allah razı olsun cevap verdiğiniz için ilk defa başıma geldi, korktum biraz