gunes111 ben ovulasyon testleriyle takip yapmadım hic kendimde ama çevremden duydugum kadarıyla biliyorum. Yani burda size kesin hamilesiniz veya kesin 2. Yumurtlama olmus diyemem bence kimse dememeli. Erken gebelik testiyle deneme yapabilirsiniz, riske atmamak icin bu günleri de değerlendirebilirsiniz zaten gebelik varsa deneseniz bile bir sey olmaz. Açıkçası ben bu kadar erken öğrenmeyi de doğru bulmuyorum ilk gebeligimde adetime bir hafta kala öğrendim kimyasal mi dis gebelik mi beta nasil yükseliyor embriyo gözükmedi ne zaman gozukecek ay kalp atisi duyulmadı neden bisey mi var derken gercekten kafayı yiyordum. Benim gebelik surecim hep sikintiliydi ve sonunda bebegimi de kaybettim. O sebeple benden bir tavsiye, adet zamanini bekleyin zaten hamileyseniz elbette öğreneceksiniz değilseniz de mecburen diger döngüyü bekleyeceksiniz olan sizin stresinize oluyor. Bu ay kurtaj sonrasi plansız korunmasiz bir ilişkimiz oldu diye sizin gibiydim çünkü kurtajdan sonra doktor kontrolune henüz gitmemiştim ve aman tuttu mu tutarsa ne olacak daha kontrole gitmedim zarari olur mu diye düşünmekten kafayı yedim ve stresle 3 gun adetimi geciktirdim meğerse tutmamış kendimi strese sokmuşum. Ve stres de hormonları aşırı etkiliyor. Doktor sonrasinda planli gebelik sürecinde olacağım icin adetime kadar test yapmayacağım ve 7. Hafta dolmadan da kontrole gitmeyecegim direkt kalp atışını duymak icin. Yasadigim surece dayanarak anlatmak istedim. Bence sabaha gebelik testi yapin, negatifse akışına bırakın yani korunmasiz iliskiye devam edin zaten en gec bir haftaya hamile olup olmadığınızı öğreneceksiniz stresle boşuna hormonlarinizi etkilemeyin