mylittlebaby_ Ayın 21 inde çatlama olmuştu. 10 gün oldu hala testlerim negatif baya moralim bozuldu siz ne zaman gördünüz pozitifi?
myangelson mylittlebaby_ ovulasyon takibi değil de çatlatma iğnesiyle test yapmıştım iğne gününü sayarsak 15. Günde test yaptım silik pozitif gördüm kaset test ile. 11. Günüydü sanırım test yaptığımda negatifti
Solmaz-Papatya mylittlebaby_ çatlamanın 11. Günü silikle öğrendimhttps://mutluresim.com/images/2025/09/30/Xrq9dF.png bu sekilde
buse76 mylittlebaby_ benimde 20 eylülde oldu yumurtlama ertesi gün öatlafı sabah ilk idrarla yaptım negatif adete 3 gün var
Elfksogl mylittlebaby_ bunu bende merak ediyorum 9. Gün de öğrenen varmış 10. Günde 11. De catlamadan sonra mı yoksa yumurtlamadan sonra mı sayacağız onuda anlamıyorum 😅 üste çıksın bakalım inşallah tecrübeli bilgili birileri cevap verir
nurssmom mylittlebaby_ ben 10.gün yapıp negatif gördüm hemde predictörle. Ama hamile olduğumdan o kadar emindim ki 10. Gün gidip kan testi verdim 😂
Denizmrt mylittlebaby_ inşallah benm de 2 gün var adetime dün yaptm negatifdi yarn sabah ilk idrar ile yapcam meraktan çatlıcam bnde
Elfksogl nurssmom canım herkes farklı birşey söylüyor çok sevindim sağlıkla büyüsün hayırlısı ile kucağına al inşallah o zaman 10. Günde net belli olabilir diyebiliriz hassas testler ile değil mi daha önce çıkma ihtimali yok sanırım 😅