mercimegin_annesiii hera33 canım 3 gün arayla pik görünce gebelik testi yaptım hamileyim şuna 4 haftalık bi dene erken gebelik testi ☺️
hera33 mercimegin_annesiii ayy gerçekten mi ? ama yumurtlama 25 inde pik oldu göründü sonra silikleşti sonrasında yine yükseldi.. beş gün içinde de belli olur mu :))
hera33 mercimegin_annesiii yani pikten sonra silikleşip yıne mi pşik yaptı testleirn nasıldı. regline kaç gün vardı? belirtilerin nelerdi. kususra bakma çok sordum
mercimegin_annesiii hera33 canım atarım sana evet pikti 2 gün silikleşti sonra tekrar pik yaptı gebelik testi yaptım pozitif ti
mercimegin_annesiii hera33 22 23 sabah akşam 24 Eylül sabah akşam yapmıştım Buda 25 Eylül sabah akşam böyle çıkınca test yaptım
hera33 mercimegin_annesiii eline sağlık canım çokk teşekkğür ederim bilgi ve yardımın için güle güle büyüt evladını inşallahh rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
mercimegin_annesiii hera33 amin canım Allah razı olsun sende bi dene derim gebelik testi sizdede olabilir
mercimegin_annesiii hera33 canım ben sanırım 14 ünde yumurtlama gördüm bide 22 sinde iki kere görmüşüm sanırım
betiiy Benimde adetime 6-7 gün var. Bugün ovülasyon testim bu şekilde neredeyse yumurtlamadaki kadar koyu çıktı. Yumurtlama 19-20 eylüldü. Onun resmini de atayım. Erken Gebelik testi de yaptım bu arada o negatif çıktı
hera33 betiiy evet cnaım yirmisinde pik yapmışhatta 19 unda bilemedim ama bugun yapıp atsana bakalım regline ne kadar var
mercimegin_annesiii Esma006 14 ve 16 sını değerlendirdik onda hamile kaldım zaten bide 22 değerlendirdik