vanilya_kokusu_ visnelicheescake aşkım bulantım var ama bugün akşam 2 hamburger gömdüm 😂😂eşim diyordu kusarsan paramiza yazık sjshs kusmadim çok şükür 🤣🤣 inşallah geçer ya artık yoruldum 🥺
visnelicheescake vanilya_kokusu_ Ahahah inşallah aşkım ya yok kusmazsın inanıyorum kdkskdk kız benim de midemi şey bulandırıyor bu omegalı vitaminler var ya değiştirdi doktorun vitamini ama yine de ister istemez sanırım kokusundan midem rahatsız oluyor
Baklavaseverim deletedmom43191 Ayy ben de lahana mı sarmaya yeltensem bu gün asla durmayan kızımla canım istedi ayol 🤣🤣
deletedmom43191 Baklavaseverim ne duruyosun yap o zaman 😆😆😆 kolları sıva totoyu kaldır ve soluğu mutfakta al
penbe_karisi visnelicheescake özelliklere benim kusmalarim 12 bitmişti tekrar başladı 18 olduk hala devam ediyor ilacın kokusu yok ama yinede bulandırıyor midemi
visnelicheescake vanilya_kokusu_ ne kullanıyorsun aşkım beni hiç etkilemiyor bende öyle olacağımı düşündüm ama olmadı kızımda farklı marka kullanıyordum bu bana iyi geldi sanırım
visnelicheescake vanilya_kokusu_ ben kızımda onu kullandım O da bana yapıyordu o şekilde o yüzden kullanamadim şuan gynoferonu kullanıyorum ben hiç bir sorun yaşamıyorum valla kuzuum doktoruna bir sor bunu iyi gelmiyorsa değiştirsin