mom_51 İlk 24 te ,ikizlerimi 25, tekne kazıntısı olacak olanıda Allah’ın izni ile 31 ime 1 ay kala almış olacağım 😇
mucizebebegimmm kartanesi___ amin Allah razı olsun 🙏🏻 Allah hepimizin evladınız bizlere bağışlasın ❤️
ylnydgd Nisanmomy ben de 38 de olacağım inşallah. Neyse ki yalnız değilmişim bu kadar genç hanımın içinde 😂
zehraulger3838 kartanesi___ 19 unda ilk çocuğumu kucagima aldım 23 yaşımda ikinci çocuğumu 26 yaşımda 3. Çocuğumu 27 de 4.cuyu Alicam insallah
merve0638 33 yaşında olacağım, bu yaşa kadar kariyer peşinde koştuk şimdi evde yatıştayız hamiş hamiş 😂 enerjimin yetememesinden çok korkuyorum ama ruhum daha küçük olduğu için halledersiiiin diyorum 😂
Mamiko_2020 22 yaşında kızımı kucağıma aldım 🥰27 yaşındayım şubatta ikinci kızımı alıcam kucağıma Allah’ın izniyle 🥹🙏🏻
yaseminsabri 35 yaşından sonra zor oluyo mu hamilelik 30. Haftalarda olan var kı 35 yaş üstü olup 35 yaşındayım 3. Gebeliğim 8. Haftadayız ama ileri dönemler konusunda ensişeliyim biraz
Nisanmomy yaseminsabri hayatta hiçbir şeyin garantisi olmuyor ki. 35 yaşında evlendim bebişim şimdi gelmeyi tercih etti 😃
2Princess1Mom kartanesi___ İlk 21 yaşımda anne oldum. İkinciyi de 26 yaşımda kucağıma aldım şuan 2.5 aylık🥰
3kedili2bebekli kartanesi___ 27 yaşında ikizlerime anne oldum 30. Yaşında da 3. Bebisimi doguracagim ☺️