aybalasmom Esrasnyz23 çok belli olmuyorsa sorun olmaz ya, ince olduğu için birkaç almayla baya azalır diye düşünüyorum
Havin49_ Esrasnyz23 bacım hiçbişey kullanmadım Allah seni inandırsın hiç çatlamadımda bi doğurdum çatlaklar bana selam verdi oğlum 14 aylık ve hala geçmedi ve yine hamileyim 😀
Esrasnyz23 Havin49_ süpriz olmuş sana 😂😂 bende çatlağım yok diye sevinirken bir anda ben burdayım diye selam verdi😀😀
Esrasnyz23 aybalasmom inşallah öyle olur o kadar lazere gittim tertemizdim doğumdan sonra hepsi bana el salladı biz geri geldik dercesine 😂😂
aybalasmom Esrasnyz23 Ahahah bir şeycik olmaz en fazla 1-2 kere daha gidersiniz çabuk biter ince olduğu için
Nisanmomy Esrasnyz23 Rabbim sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. 🙏 şu an çatlak yok ama ilerleyen zamanda olsa da hiç fark etmez bebişimden bana hatıra olur😍
Yasee51 Esrasnyz23 trendyoldan aldım çatlak önleyici yağ diye geçiyor 105 ml’ini aldım günde iki kere kullanıyorum hala yarısı duruyor baya bereketli 😂
Eyllullu Esrasnyz23 ben incianın kremini kullandim sabah onu sürüyorum aksam hindistan cevizi yagi, hic catlama olmadi. Fiyatlari uygun
Eyllullu Eyllullu INCIA karın çatlak jel krem ya da stretch mark gel cream diye yazarak arayabilirsin canım