raksanayusifova Merhaba kızlar🎀 Kaç haftalıksınız? Detaylı ultrasona gittinizmi? Bebeğiniz en çok kime benziyo😍👶🤰
Miniginannesiiii1111 raksanayusifova 20+3 te gitmiştim 33+6 yım şuan şükür 🥰🥰 ilk oglumla babasının karışımı birşey gibi duruyor bakalım çıkınca görecez inşallah sağ salim 🥰
m2010 raksanayusifova iki hafta sonra gidicem inşallah cinsiyeti hepsi farklı bişey söyledi en çok onun için heyecanlanıyorum 20 haftada gitmiş olcam
Aloska raksanayusifova merhabaaa balım 22+5 de gittik, ne eşime ne de bana benzemiyor tamamen babama benziyor köfte gibi dudaklarıyla, o kadar bizim tarafa benziyor ki eşim elleri de aynı ben görüyor musun dedi hatta 😂
mucizem__ raksanayusifova kontrole devlete gidiyorum ve hiçbir şekilde randevu alamyorum sürekli dolu 23+2 oldum 🙄
Aloska raksanayusifova ayyy sağlıkla doğsun balım evine kucağına rahmet neşe bereket huzur getirsin 🩷
raksanayusifova mucizem__ Bende 23 te yaptırdım. 22/23 haftalarda yaptırılırsa iyi olur dedi doktorum
sadecebuss mucizem__ devlet hastanelerinde kadın doğum doktorunuzun perinatolojiye gidebilmeniz için takipli hasta yapması lazım sizi. Haftanız da dolmak üzere geç kalmadan görüşün derim. Önemli çünkü
Seymabyrm mucizem__ Kesinlikle yaptırmalısınız bence, ben yaptırmasaydım sezeryan olmam gerektiğini öğrenemeyecektim. belkide normal doğum yapıp bebeğim ve benim hayati riskim oluşacaktı. Çok önemli olduğunu düşünüyorum.
YyyyYasemin raksanayusifova 21+0 ız canım haftaya inşallah giricem detaylı ultrasona çok heyecanlıyım bi o kadar da stresliyim inşallah olumlu sonuçlar alırız❤️
Aloska YyyyYasemin yok balım özele gittim İstanbul’da birkaç devlette gösteriyorlar diye biliyorum ama
Superisibeyza raksanayusifova detaylı ultrasonu her zaman gittiğiniz kadın doğum doktoru mu yapıyor nasıl oluyor