Busraaaakkk Kızlar detaylı ultrason için doktorum bu iki doktoru önerdi bana, aranızda bu iki hekime yakın zamanda giden, memnun kalan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Bir de tam kaçıncı haftanızda gittiniz…
m2010 Busraaaakkk bunları bilmiyorum ama Ankara için Sinan tan önerildi bana on beş gün sonra gidicem bende 20 haftalık oluyo
Yazmelegi_ Busraaaakkk 2023 te Mehmet beye gitmiştim memnun kaldım bunda da hem mehmet bey hemde aklımda Şerif ışın var kararsız kaldım ama mehmet beyi öneririm 21+3te gitmiştim
Selimhan Busraaaakkk merhabalar kayserideki doktoru bilmiyorum ama ben sertaç esine gittim gayette memnun kaldım iki saat kadar herşeyine baktı çok güzel ilgilendi ben haziranda 20. Haftada gitmiştim 20-24 arası bakıyo sanırım o zaman peşin 7500 kredi kartı ile 9000 idi şimdi ne kadar bilmiyorum
Busraaaakkk m2010 Öyle mi, bende kararsız kaldım kendi doktorum da bu ikisini önerdi bulunduğum şehirde ne yazık ki düzgün detaylı ultrason çekilecek bir hastane yok Ankara ya da Kayseri’ye gitmek durumundayım
Beyzaanrrr Merhaba ben Kayserideyim haftanız erkense randevu bulabilmeniz açısından Tuncay özgünü önerebilirim ama ben 20.haftamdayım 22 de gitmeyi planlıyorum ona randevu bulamadım o yüzden Mehmet tayyara gitmeyi düşünüyorum ikiside perinatoloji uzmanı benim doktorumda bunları önerdi ve çok araştırdım tuncay beye daha önce muayene olmuştum çok bilgili ama detaylıda randevu yok bide ben serklajlıyım riskli gebelik konusunda uzman prof.oldukları için bunları tercih etme sebebim.
Busraaaakkk Beyzaanrrr Ben Sivas’tan gelicem, o yüzden önceden randevu almam gerekiyor sanırım. Şu an erken 15+4 haftalık gebeyim ama buradan da bir sorayım dedim. Peki detaylı ultrason için fiyat konusunda bir bilginiz var mı?
arzu38arzu Ben kayseride yaşıyorum geçen hafta prof tuncay özgüne gittim bence cok iyi bir perinatolog
Busraaaakkk arzu38arzu Detaylı ultrason için mi gitmiştiniz, fiyat konusunda bir bilginiz var mı acaba?
Beyzaanrrr Busraaaakkk mehmet tayyar nakit 5500 tuncay özgün nakit 6000 kart 6500 mehmet tayyar da randevu varmış gelmeden bir hafta önce ararsanız yardımcı olurum dediler ama tuncay özgün kasımın ilk haftasına kadar doluymuş iptal randevu olduğunda haber vericekler
Busraaaakkk Yazmelegi_ Aklımda olsun o zaman, ama Mehmet Tayyara baya iyi yorumlar gördüm açıkçası sanırım ben de ona gideceğim