aybalasmom meteniinannesi ya bilmiyorum baya baktım da öyle aldım diye hatırlıyorum skdjkdjd o kadar balık hafızalı oldum ki anlatamam. Ay hayal ettim de çok güzel olurdu yaaa iki karnı burnunda kol kola geziyoruz🤭🤭🤭 birbirimize danışarak çok güzel şeyler bulur alırdık valla
meteniinannesi aybalasmom Bende çok unutkanımm hamilelikten sonra değişik birşey oldum😆 hayali güzel ama çok uzağızzz🥹 ben eşimle yada kuzenlerimle çıkıyorum alışverişe ama hamiş bir arkadaşım olsaydı yanımda çok daha zevkli olurduu☺️
aybalasmom meteniinannesi ne güzel ya kafa dengi biriyse çok iyi. Ben her şeyimi internetten hallettim🥲 eşim uzak, ailem uzak, bi ablam burda o da 1 saatlik yol var. Görümcemle çıkıyorum onunla da hastaneye falan en fazla. Keşke yakın olsaydık🥹🥹🥹
meteniinannesi aybalasmom Taşın gel madem bursaya😆 napıcan şırnakta bee amaaannn buralar daha güzel bak😂
aybalasmom meteniinannesi ahahaha keşkeeee. Eşimin ailesi burda, eşimin görev yeri değişmezse mümkün değil başka yere taşınmamız🥲
87tugba Çok normal heleki bebek baş aşağı duruyorsa son aylarda bende çektim bunları hep erkenmi doğacak dedik ama 40 hafta ağrılarla son buldu