zuzubayram Kızlar lütfen. Bir bakın !! Resim atamadım yeniyi sonuç 1016.0 yazıyor ne demek yani meraktan catlicam bilen biri donsun ❤️
daisymom_99 zuzubayram Hayırlı olsun 🌸Değerin çok güzel tekrar yaptırmana bile gerek yok bence doktorunla danış bi gecikmen sanırım 4.5 gün olmuş direkt doktoruna git ultrasonla bakabilir benm 7 gün geçmişti 1498çıkmıştı sonra keseyi gördük
zuzubayram arilanki_ ya inşallah çok teşekkür ederim ♥️sonuç kısmında bu yazıyor resim atmadım ya normalde referans yeri de var ama
Busranur_mnts zuzubayram 2 günde bi düzenli kan ver 1 2 kere versen yeter değerin yüksek çıkmış zaten 2 günde ortalama 2 kat artması lazım cuma ya da ptesi salı falan doktora gidersen de kese görünebilir
Zelis_ozdrgn zuzubayram çıkması lazım canım benim ilk yaptigimda 290 çıkmıştı ikinci yaptigimda 560 a çıkmıştı yani seninki ilkinden 1000 küsür çıkmış değerin çok güzel hayırlı uğurlu olsun🤲
Zelis_ozdrgn zuzubayram hayır canım sakın stres yapma sağlıkla kucağına alacağın günler nasip olsun inşallah bende senin zamanından 28 haftalığa geldim rabbim ferahlık versin inşallah 🤲😍🥲
zuzubayram Zelis_ozdrgn inşallah Allah razı olsun rabbim bekleyen herkesin kucağına sağ Salim versin çok teşekkür ederim ♥️