mrvt94 Kizlar merhama ara ara kasıklarım agriyo ve belim bide vajinanın üst kısmın da agri var bu normal mi
minimalmom mrvt94 bende de var bu durum vajinanın üst kısmındaki ağrı yürüdüğümde artıyor benim. Genişliyor gibi düşündüm kemik ağrısı gibi ama başka yaşayan da varsa bilgilendirirse iyi olur 🙏🏻
Pofidik123_ mrvt94 benimde alt karın bölgemde ağrı oluyo bide bel ve sırt ağrım var 23 oldum bende diğer bahsettiğiniz ağrıyı bilmiyorum doktor kontrolünüz ne zaman bi doktorunuza danışın isterseniz
bersah34 mrvt94 ben 22+5 im belim çok ağrıyor doktor ağırlık merkezi değiştiği için agridığını söyledi magnezyum yazdı onuda içince midem bulanıyo
mrvt94 minimalmom bende öyle düşündüm ama acaba da dedim benim ikinci hamileleigim oğlum da risk vardı hep yattigim için net hatırlamıyorum sadece son ayım da alt kismim da çok ağrı olurdu bacaklarimi acamazdim yatakdan zor kalkardim açıdan
Nurozi Rahim genişliyor , genelde normal ağrı olması ama yine doktorunuza danışın tabii bizde 21+1 olduk bel ağrım bazen sağ kalça kemiğime vuruyor 🤦🏻♀️
mrvt94 Nurozi ilkin de bu haftalar da olmadı diye hatırlıyorum oğlum dört yasin da fazla ayak da kalıyorum ona da bağladım tabi ama endişe de ettim sabah doktoruma sorucam
Nurozi mrvt94 evet fazla ayakta kalıp akşam uzandığımda bende de öyle oluyor heleki o bel ağrısı bi başlıyor ayağımı bile çekemiyorum sağa sola. Artık bebişler büyüyor omurgamıza rahmimize baskı yapıyor gün içinde koşturmaca halinde anlamıyoruz yatağa uzanınca başlıyor genelde sağlıkla kavuşalım bebişlere 🌸
Tulinbozlak Çocuk kilo alına başladığı Zaman ağrıların artar ben 6 saatir uykusuzum migde yanması bebek hareket derken uyku hak getire
Aloska mrvt94 selam balım 23+4 üm şuan yaklaşık olarak 2-3 aydır bu ağrıları yaşıyorum, kaç kere ağrıdan hastanelik oldum bilmiyorum bile ama doktorlar genelde aynı şeyi söylüyor bebek büyüdüğü için, rahmin genişlediği için vs vs