38+ 3 de gelen prensesim..
Bulaşık yıkayınca bile artık sırtım ağrıyordu görümcem saolsun 1 hafta yanıma geldi. Yenge ben burdayken doğur dedi eşim bı daha izin verip göndermez bende seni mi kiricam dedim güldük.. sonra yemek yedik ve çok afedersiniz affınıza sığınarak büyük abdestimi yaptım ve sanki tüm bagirsagim boşalmıştı yediğimde kaynanamın yaptığı sulu köfte idi. İlk dogumumda da o köfteyi yedim doğuma gittim ikinci de öyle oldu. Kendimi temizlerken kan da geldi bu nişan diye düşündüm hemen gorumceme valla ben doguruyorum nisanim geldi dedim. Oda hemen eşime haber verdi. Hemen basimi yıkadım kaynar suyla yikandim gorumceme hemen benim niyetine Meryem Ana otunu suya koymasını söyledim 7 Fatiha 7 İhlas 7 nas okuyup suya attı çiçeği.. üstümü başımı giydim buyuk kızım 1 yaşında idi onun da karnını doyurdum ve tam doğum çantama eğildim ki geri kalkmakta çok zorlandım Meryem Ana otu suyunu da 2 büyük yudum içtim ve adet sancısınin en şiddetlisi 5 dk da bir sırtıma vuruyor. Hemen arabaya bindim görümcem sırtımı ovuyo saolsun ben o an burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyordum sakin olmaya çalışıyordum hastanede hemen doğuma aldılar üstümü bile degistiremeden eteğimi çıkardılar ve 8 cm açık dediler. Serum takıldı bacaklarım titriyor ebem çok iyi bı kızdı oda benim gibi gençdi 22 yaşında idi sen 1 tane doğurdun şimdi 1 tane daha doguracaksin dedi bacağımı okşadı. Daha da rahatladım. İkinci ikinmamda maviş gözlüm geldi. Ebeler çok güzel bı prensesin oldu dediler bı baktım öptüm o an harikaydı hemen benim üstümü değiştirdiler yardım ettiler herşey çok harika saat 17.00 nişanımı görmüştüm evde kızımda 19.20 de doğdu.
Rabbim tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin inşallah