Kızlar 36. Haftamdan beridir ha bugün ha yarın diyerekten ve normal doğum isteyerekten 41+0 a geldik sabahında bebeğin hareketlerini az hissettiğim için şehir hastanesine acilden giriş yaptım. Serum nst vs. derken herhangi bir sıkıntı olmadığını sonraki gün yatışım yapılacağı için eve geçmeyi doktorumuz uygun gördü, yine aynı günün gecesinde saat 22.00 civarlarinda hafif kanlı sıvı akıntım geldi. O ana kadar suyum nişanım gelmemişti. Yine acile gittik yatışımı kabul ettim vajene proses yerleştirildi ve doğum sürecim başlamış oldu. Her saat başı nst çekildim gittikçe ağırlaşan sancılarım oluyordu sonlara doğru dayanılacak gibi değildi hatta. 5.30 gibi suyum patladı sancım daha arttı derken nst de acildeki doktorlar sorun olduğunu fark etti. 6.00 gibi sezeryana alındım apar topar bebek strese girmiş denildi her neyse sezeryana alındım bebeğim doğdu ilk 2 dk kadar ağlamadı ne olduğunu anlamaya çalışıyordum gece boyunca uykusuz ve sancı çektiğim için anlayamiyordum. Bebeğim mekonyumlu doğmuş yutma ihtimali varmış, ciğerlerinde solunum sıkıntısı varmış bu sebeplerden bebeğimi şehir hastanesi yenidoğan yoğun bakım servisinde yer olmadığı için kadın doğum hastanesine sevk ettiler. Kızımın yüzünü bir kez bile göremeden koklayamadan götürdüler. Ameliyattan çıktım odaya geçtim şuanda hâlâ hastane odasından yazıyorum, bebeğimi göremeden sevemeden. İlk gebeliğim onun annesine en çok ihtiyacı var, emziremiyorum, bu süreç kaç gün sürecek bilmiyorum. Haftalarca normal doğum beklerken sonunda böyle bir şey yaşamam.. rabbim herşeyin hayırlısını biliyordur lütfen dua eder misiniz kızıma tez zamanda kavuşayım. Bide bu şekilde yaşayanlar bebeğinize kaç gün sonra kavuştunuz? Allah’ım evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah