Kizlar 3 gebelik yaşadım şimdi yaşayan tek çocuğum var 9 senedir evliyim ne zman özele gitsem doktorlar en küçük şeyde üniversite hastanesine yolluyor bende oraya gitmek istemiyorum stajyer doktor oluyor işinin ehli olan proflar da bi havada girmek istemiyorlar neden yani böyle bu arada küçük diyorum ama bende plesanta previa artı plesanta akreate mevcuttu şuan da tam belli değil ama istomosel ya da polip var doktorum hemen cerrahi işlem gerekiyor üniversiteye git dedi yani bastan söylesin yapamıyorum ben diye özellikle gebeliklerde kontrol sağlıyorlar ama doğum anında yolluyorlar 2 gebeligimde öyle oldu halbuki sezwryan daha önemli gittiğim doktorlar da ikisi doçent biri prof sizce neden böyle yapıyorlar anlamış değilim resmen doktor bulamıyorum ya büyük şehirde değilim ama çok sıkıldım gerçekten ne yapacam kime gidecem bilmiyorum bu arada bu gittiğim 5. Doktordu üniversite de prof da ben girmem dedi peki kim girecek uzman doktor mu stajyer doktor mu bu arada ilk sezeryanim stajyer doktor yüzünden 2. Gebeligimde çok büyük sıkıntılar yaşadım ve bebeğimi kaybettim yani ondan sebep tekrar orda onlara güvenemem