ozge1001 Esma006 bu durum prolaktin hormon fazlalığından kaynaklanıyor doktoruna söylersen ilacı var hemen düzene girer evet bu durumda gebe kalmayı zorlaştırıyor
Esma006 GozdeKB öyle bir söylenti de var tabi ama bilemedim canım bebeğim vefat etti malesef emziremedim doktor hap da verdi kesilsin diye bilmiyorum etki mi etmedi
yasarceyda12 Esma006 bende kullandım canım bi süre sıkınca hala geliyordu ama ben hamile kaldım sorun yaşamadım 6 aydan sonra hanile oldum
GozdeKB Esma006 basın sağolsun canım benimde başıma aynı durum geldi gögsünü çok sıkı eşarpla bağla ama çok sıkı kesinlikle elinle göğüs ucunu sıkma uyarma daha çok gelir ben 2-3 gün bagladım ne çektim rabbim kimseye kucağı boşken bu acıyı yaşatmasın 😔
3melekannesiyim Esma006 ben iki gebeliğimde de emzirirken hamile olduğumu öğrendim kişiden kişiye değişir en net doğru kararı Dr verir bnce
busebasaran06 Esma006 Sütün koruma gibi bir özelliği yok canım adet olmasan bile yumurtlama devam ediyor haberin olsun :)
Esma006 GozdeKB benimki de sarıldı sargı bezi ile ama nefes alamadım battı resmen ikinci gün çıkardım felaketti Allah razı olsun canım inşallah