busrax_ aks6020 benim seneler önce 5 mm idi biraz ilaç kullanıp bırakmıştım. 2 sene önce mr çekildim 2mm düşmüştü 2 senedir düzenli kullanıyorum bir daha mr çekilmem gerek belki tamamen gitmiştir. 1 ay ilaç kullanmasam bile normal sınırlar içerisinde kalıyor
Aydan95 lapetiteangelle kesin olunla alakali. Bende aralik 3-9 du 8 cikmisti. Ilac verdi doktorum, 5 oldugu ay gebe kaldm
0Berfin0 lapetiteangelle prolaktin bende de yüksek çıkıyordu 30 küsürler de pcos var bende sebebinin bu olabileceği söylendi destonex diye bi ilaç kullanmıştım düzelmişti. Ama ilaca rağmen düşmezse beyin mr çekinmem gerektiği söylendi hipofiz bezi büyümesi olduğu için yükselirmiş. Gebeliği de etkiliyor çünkü sür hormonu diye de geçiyor vücut kendini zaten hamile ve bebeğe süt hazırladığını düşünüyor bu yüzden de gebelik oluşmuyor
zhra2804 aks6020 kan testi aç karnına yapılıyor bir saat boyunca her on dk da bir kan alıyorlar on dk da bir prolaktin seviyeni ölçmüs oluyorlar düşüş var mı diye ama benim o bir saatlik süre zarfında hep yükselmişti sonrasında iki aylık bir ilaç tedavisine başladım o süre zarfında hamile kalınca o tedavi de yarım kaldı
cdss Peki bizlerin normalde de prolaktini yüksek olduğu için yani beyin öyle komut verdiği için emzirme döneminde sütümüzün bol olma ihtimali nedir yani mantıken sütümüzün fazla olması gerekmez mi bu konuyu hep merak ediyorum
busrax_ cdss bana hamileyken doktorum şey demişti çok merak ediyorum sütün çok olacak mı yabancılarda görüyoruz fazla fazla sütleri oluyor bakalım sende de öyle olacak mı demişti :)
ilknur888_ Kendimi bildim bileli prolaktinim yüksekti. İlk bebeğim 2 sene sora oldu . Mr falan da çekildim baya sıkıntı yoktu . Yani tamamen bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bekarken kullanıyordum ilaç ama evlendikten sonra pek kullanmadım
amphitrittee emosduygos emosduygos ben kullandıktan 7 ay sonra gebe kaldım ve prolaktinimin düşmemesine rağmen
SeydaEralkan happyjelibon06 merhaba benimde 33 çıktı aynı ilacı verdik doktor 2 ayda korunun dedi size öyle birsey dedi mi acaba