nilsumm rabiadmr21 Ayy siz son haftaları görün bebek sanki içerde halay çekiyor 😂😂 36+6 haftadayım bebeğim içerde takla atıyor sanki🤭
seymanurbyn Nimoss Doktorumla iletişime geçtim bende gaz sıkışmasına da bağlı olabilir biraz gözlemle kendini geçmezse gel dedi
Nimoss seymanurbyn Hep ihtimalleri söyledikleri için insan yine de tedirgin oluyor ya öyle değilse falan diye düşünüyor annelik gerçekten stresli bir şeymiş daha doğmadan anladık😊
Bburcuyavuzz Şimdi gittim bende acile bebeğin popusu ve ayakları rahim ağzına çok yakın olduğu için baskı ve ağrı yapabiliyormuş tuvaletten sonra da ağrı normalmiş rahim uzunluğu da iyiymiş bi sıkıntı yokmuş
Bburcuyavuzz Nimoss aynen öyle daha doğmadan stresliyiz doğduktan sonra neler olucak bilmiyorum ben normalde ayda bir gitmeye taraftarıydım şimdi 2 haftada bir gidiyorum ilk gebelik insan tedirgin oluyor
Nimoss Bburcuyavuzz Benim de 1 ay oldu böyle olunca da zaman geçmiyor insan merak ediyor ne durumda diye.
seymanurbyn Nimoss Allah razı olsun. Yaklaşık 1 1,5 yıl öncesi tam hatırlayamıyorum ama ağır bir antibiyotikti
Nimoss seymanurbyn Doktor verdi diye sorgulamıyoruz inanıp güveniyoruz maalesef de bazen yanlış insalara denk geliyoruz.
Bademlilokum rabiadmr21 ikinci gebeliğim bende sizin gibiyim bazen çok şaşırıyorum ilk çocuğum böyle değildi
seymanurbyn Nimoss Olduğum şehirdeki en özel hastaneye gittim belki daha ilgili bilgili olurlar diye ama malesef başıma daha önce böyle bir durum geldiği için şimdiki gebeliğimde olduğundan fazla bir şekilde dikkatli olmaya çalışıyorum. Sizlerde sorularımı vs mazur görün lütfen
Nimoss seymanurbyn Estağfurullah olur mu öyle şey benim de ilk gebeliğim ben de deneyimsizim öğrenmek için soruyorum.