rabiadmr21 Kızlar 19 haftalık hamileyim benim bebek fıldır fıldır çok tuhafıma gidiyor maşallah diyelim yine de 🫠 🧿sizinde öyle miydi ?
ebruu060619 rabiadmr21 maşallah bende 17 haftalıktı hissettim ilk gebeliğimde ondan sonra hep hareketliydi hiç durmadı yerinde🌸
Busranur_mnts rabiadmr21 ben de 19 haftalığım 16 dan beri ufak pıt vs hissediyorum bu hafta da daha da netleşir diye düşünüyodum ama öyle olmadı çok hafif varla yok arası kıpırtı oluyo bazen karnım çıktı ama net hareket hissetmedim heyecanla bekliyorum güçlü hareketlerini 🥰
semap_13 ebruu060619 bende yeni 17 ye girdim ama daha hissetmedim normal mi sizce birde ilk nasıl bir his uyandırıyor insanda acaba bebeğim tekme atıyorda ben mi fark edemiyorum
rabiadmr21 Busranur_mnts bende 16. Haftada hissetmiştim kıpırtı 18.haftadan sonra net hissetmiştim net hissedersiniz sizde inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da 🥹🤲🏻
Busranur_mnts rabiadmr21 ay inşallah canım yaaa insan sabredemiyo .şimdi de sağ tarafta bişey oldu gibi kıpırdanıyo sankş 🤭
seymanurbyn rabiadmr21 Amin hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız, bu haftalarda kasıklarınızda hiç baskı ağrı hissettiniz mi
Meridaily rabiadmr21 18+4 üm ben düzenli hareket hissesemedim daha yaa😔 bazen elimi koyunca titreşim gibi bişey oluyor onun haricinde yok daha
Bburcuyavuzz seymanurbyn ben şu an 19+2 yim alt karında bi kaç gün önce hafif ağrı ve baskı hissettim normal mi hep olmuyor arada oldu kanama vs yok haraketlerini de hissediyorum
seymanurbyn Bburcuyavuzz Bende tereddüt ediyorum genellikle oturduğumda wcye çıktığımda bir baskı hissediyorum biraz can acıtıyor gibi, kanamam veyatta başka bir şikayetim yok o yüzden bende bir cevap arıyorum. Randevuma daha var doktoruma soramıyorum 🥹
Minikkkk_0 Bburcuyavuzz bence bir doktora gözükün bende de ara ara olıyordu baskı vajinada zonklama sızı detaylı ultrason gittiğimde doktor servikal ölçtü kısa çıktı
Bburcuyavuzz seymanurbyn birde gece çok sıkıştığım zaman tuvalete sonra karnımda ağrı oluyor benimde aynı iki hafta sonra kontrolüm var soramıyorum buradan öğrenmeye çalışıyorum
Nimoss seymanurbyn Ben de 20+1 im 2 3 gündür anlattığınız gibi şikayetlerim var bir de vajinaya sancı vuruyor yarın randevum var sorucam Dr.
Admsarzu Bburcuyavuzz bugün bu şikayetten gittim karnımın ağrısı ekstradan vajinamda ağrı oluyordu hicbisey yok sadece bebek büyüyormuş ondan dedi doktorum ama tabi kontrol önemli bende düzenli 1 haftadır uyuyamıyordum nerdeyse korktum en son gittim bugün ama içim rahatladı şükür
seymanurbyn Bburcuyavuzz Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸 detaylıya ne zaman gireceksiniz bana doktorum 20-21 demişti
Bburcuyavuzz Nimoss seymanurbyn amin inşallah işte 2 hafta sonra detaylı olucam 22 haftalık olunca sizin ne zaman detaylı ultrason