anonim211 Regle 5 gün var bebe time silik çıktı sizce ne kadar doğrudur kötü bir test sanırım. Karnıma ara ara regli hissi gelip gidiyor gögüslerim çok aşırı acıyor diğer aylardan çok farklı
melike046 anonim211 Benim reglimde 5 gün gecikti canım geçen hafta bende bebe time testten erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkmıştı ama hamile olduğumu öğrendim testine bakabilir miyim göğüs ağrısı karında şişkinlik belirtilerimin arasındaydı
anonim211 melike046 bir iki kere yalancı pozitif gördüm o yüzden güvenmek de istemiyorum hatta belki ben yanlış görüyorumdur var mı sizce
anonim211 melike046 hıı benim 5 gün var daha belki ondan çok silik veya belkide yine yalancı pozitif beklicem artık teşekkür ederim yorumunuz için
gulsuzn @anonim211 bence siz başka marka test deneyebilirsiniz yine de aynı marka bana resmen pozitif verdi aynı gün kan verdim ama negatif sizi üzmek istemem ama başka deneyin
anonim211 gulsuzn 2 gün sonra tekrar idrar testi yapıcam eczanelerde hiç güzel test yok iyi bir tane bulayım
anonim211 Zuka12 regli günü kan vermek istiyorum kimyasalsa erken öğrenmemek için daha önce öyle oldu çünkü