Ahududu26 0zlemy ay insallah 03.03.26 dusunuyorum🥲 18 haftayi geride biraktik cok sukur cok cok rahat gecti umarim bundan sonraki haftalarda boyle gecer🥲ultrasyon yalnis gostermediyse kizim olacak🥰🫠
0zlemy Ahududu26 İnşaallah sağlıkla o tarihte doğar 🥹 umarım öyle geçer kolay atlatırsın İnşaallah 🥹💖
gozde05 Maviice merhaba bende 13+2 deyim🩵 cinsiyetimizi bugün öğrendik erkek🤍 yenidoğan olarak 3 kısa kol 4 uzun kol zıbın aldım bundan sonrakileri ay olarak alıcam inşallah
gozde05 Maviice evet 11. haftada kontrole gittiğimde bugün cinsiyet için gelmemizi söylemişti bizde bugün gidip öğrendik 13+2
0zlemy Maviice İnşaallah gönlünden geçen ne ise öyle olur sağlıkla kucağına alırsın 💖 evet alışveriş için erken daha ama insan bir an önce almak istiyor bilmiyorum sizde öyle misiniz ama ben bir an önce dolu dolu alışveriş yapmak istiyorum 😂
elifakylclk 0zlemy 14+4 deyim fetal dna ile öğrendik kızım olacak inşallah 🙏 mide bulantısı harici mide yanması ve sindirim problemi de yaşıyorum benim biraz stresli geçiyor ondan mı bilmiyorum da. Umarım hepimizi sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi ❤️
hizlivecocuku begumm01 geçen hafta doktorum kesin kız dedi ama ben hala inanamıyorum ilki erkek çünkü 😅sizin cinsiyet belli mi
Artemiss_ Haftadayız, cinsiyeti erkek. Henüz erken diye hiçbir şey almadım. Hala anne olacağıma, hatta erkek annesi olacağıma alışmaya çalışıyorum :)))
0zlemy Artemiss_ dimi bende aynı şekilde birde karnım daha belirginleşmedi o yüzden hamile olduğuma inanasım gelmiyor hiç 😂
Solin27 0zlemy 18+1 haftalığım son üç gündür karnım sertleşmeye başladı ve ağrılar var bu saatlerde midem kazınıyor aşırı yatamıyorum onun dışında güzel herşey göbeğim fazla yok çok az çıktı ama biran önce bebeği hissetmek istiyorum 🥰ilk gebeliğim
aysnrylds Solin27 bunu ben de yaşıyorum her sabah sanki günlerdir ağzıma bir lokma koymamışım gibi bi mide kazınması😅
0zlemy Solin27 İnşaallah hayırlısıyla hissedersin bende bir an önce hissetmek istiyorum benimde ilk gebeliğim 🥹
aysnrylds 0zlemy 13+5 okduk bu gün, hiç bulantım olmadı şimdiye kadar.😌 Ama aşırı bi uyku hali 24 saat uyusam doymam gibi geliyo🥲cinsiyete 2 hafya sonra gidicez ama erkek doğuyo içimize. Benim karnımda hiç yok neredeyse norlam mi bu acaba?
0zlemy aysnrylds normal sanırım benimde daha hiç çıkmadı karnım görenler nasıl hamilesin sen diyorlar 4 aylık olduğuna hiç inanmıyorlar 😂
Mom_1217 0zlemy 2.trimesterda iştahın açılır diyorlardı da ben de bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir sonra😉
NEHIR15555 0zlemy amin inşallah canım benimde 1 oğlum var bende senin gibi kız olmasını istiyorum aslında doktor tahmini kız dedi inşallah kız da olur🥰