Beyzanrdmrci Kızlar selam, 32 haftalık hamileyim doğum için hastaneye henüz karar veremedim beyhekimde takipliyim ama bir kaç kişi orada doğumla ilgili iyi şeyler söylemediler kafam çok karıştı. Önerebileceğiniz hastane var mı?
birgebebirbebee Beyzanrdmrci Beyhekimde hangi doktora gidiyorsunuz acaba genelde şehir hastanesi öneriyorlar doğum için
Merveue Beyzanrdmrci şehir hastanesine geçtim bende melike geyik hanım var ona takipliyim birde tuğçehan şimşekler var oda iyi
Beyzanrdmrci birgebebirbebee foruma yeni girdim kusura bakmayın Hasan Bedri Aydına gidiyorum doktorumdan çok memnunun rahat bir doktor benim de bütün kaygılarımı endişelerimi rahatlatıyor
Kahverengihisler Bende burada yerimi alayım ben özel takipliyim ama devlette doğum yapayım diye düşünüyorum
Beyzanrdmrci Merveue Kaçıncı haftada geçtiniz, sonradan kabul ediyorlar mı? Ben bi doğum evini göreyim diye gittim doktor resmen madem başka yerde takiplisin neden buraya geldin ki dedi
Kahverengihisler Merveue Zehra küçükaydın doktorum özel Büyükşehir hastanesinde çok iyi bir doktor kesinlikle
Merveue Beyzanrdmrci evet kabul ediyorlar 34. Haftada geçtim erken doğum riskim olmuştu ilçede yaşıyorum ben konyaya gitmemi söyledi doktor herhangi bir sıkıntı olmadı mecbur kabul etmek zorundalar
Beyzanrdmrci Kahverengihisler Hiç muayeneye gittiniz mi peki yoksa direkt doğuma mı gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben muayeneye hiç gitmedim oraya
Kahverengihisler Alimenur ben dilek hanıma gittim tekrar randevu almamı söyledi randevu talebi oluşturdum ama hiç randevu açılmadı 24 üne çağırmıştı
Kahverengihisler Beyzanrdmrci bende ilk defa gittim doktor da doğum için mi geldin dedi evet dedim peki bebekle veya seninle ilgili önemli bir şey varmı bilmemiz gereken dedi bilgi verdim tamam dedi yine bir kez daha kontrole çağırdı
Alimenur Kahverengihisler ben bi ay öncesinden bakıyorum yoksa bulunmuyor maalesef çok dolu bi doktor kendisi
Kahverengihisler UmAlya özel büyük şehir hastanesinde Zehra küçükaydın kesinlikle çok iyi bir doktor.
esrafi5 UmAlya Medovada aysel kamer var ben çok menmunum düşünürseniz eğer her konuda yardımcı oluyor