byelm Senaaksac ben iki gün üstüste rüyamda test yaptım pozitifti 1 Ekim bugün test yaptım negatif çıktı acaba yok mudur yoksa sonradan çift çizgiyi görebilir miyim ihtimal nedir sizce
Biranneadayi4 Senaaksac ben rüyamda geçen ay doğum yaptığını gördüm ama erken doğumu ve geçen ay kimyasal geçirdim
BaharU Bende ağır pcos var 3 senedir olmuyordu çocuğumuz sonra bi gün rüyamda gördüm bi adam bana bi bebek verdi al senin bebeğin ismide şu şu dedi sabah uyandım test yaptım hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm 🥰☺️
Neva_aydn BaharU hm peki gecikmen var mıydı? Bende rüyamda öyle gördüm annem verdi senin bebeğin diye ismini Yusuf koyuyordum
visnelicheescake Senaaksac Ben hamileliğimi öğrenmeden önce rüyamda sürekli 2-3 yaşlarında genelde kız erkek çocukları görüyordum bir gün kızsa ertesi gün erkek yada yoğunluk erkek oluyordu amaaan psikolojik dedim kendime adetimin 10.'ci günü gecikme ile geç döllenme ile gebe kaldığımı öğrendim.
ErsBegAs Senaaksac Rüyamda hamile olduğumu gördüm 3 gibi kalktım test yaptım (regle 2 gün kala) bir baktım ki çift çizgi sonradan da Aslan Parsımız doğuverdi 😍🧿
citiranne20 Senaaksac benimde öğrenmeden önce eşim gördü rüyasını öğrendikten sonra babam bir erkek bebek görmüş:)
BaharU Neva_aydn zaten pcos olduğum için düzenli bir adetim yoktu ama yine de adet olduktan 28 gün sonra öğrendim yani adetime 3 gün kala
ask7_ Senaaksac ben hamile olmadan görmüştüm saka gibi gördüğümde aynı duyguları hisettim hissedince rüyamı hazırlamıştım şaka gibiydi 🤣