ikiprensesannesi___ ikincikezannee kadın doğum doktorunla görüşmeni istiyorlar gebelik de röntgen çekilmez zaten
eylusko ikincikezannee kurşun önlük giyebilirsiniz talep edin gitdiriyorlar radyasyon geçirmiyor. Ve Dış rontgeninde radyasyon oranı çok düşük. Radyoloji teknikeriyim 😅
Hazalina ikincikezannee ben 25. Haftada kanal tedavisi yaptırdım ama röntgen çekmemişlerdi hamile olduğum için , kadın doğum doktoru onayı olmadan da müdahale etmiyorlar
Gull355 ikincikezannee 20 haftalığm geçen dişimi çektirdim doktorum onay verdi röntgene gerek kalmadı benım ama gerekiyorsa çelik yelek giydirip yapılıyormuş
[silindi] Ben de dişten yana çok sorunluyum işleme gittiğimde hamilelikten önceki en yakın çekilen röntgenime bakıp ona göre yapıyorlar işlemi🧡
ikiprensesannesi___ [silindi] kaç haftalık hamilesiniz bana da kanal tedavisi olman lazım dediler 22 haftalık oldum şimdi önümüzdeki hafta gidecem ama işlem yaparlar mı acaba
[silindi] ikiprensesannesi___ 27 haftalığım ilk 3 ayda yaptırdım ben doktorumun onayıyla şimdi yine kırık bi dişim var lokal ile çektirebilirsin dedi ama kağıt almak için randevu gününü bekliyorum 🧡
ikincikezannee eylusko yaaa çok teşekkür ederim herkes bişey söyledi kafam karıştı evet doktor önlük giyeceksin dedi ama yine de aklımda şüphe kalıyor
hamilesavis19 ikincikezannee ben de az önce post açmıştım. Dişim kırılmış. Filmini çekemeyiz 3. Trimesterde olduğunuz için işlem yapamayız dediler. Eğer 2de olsaydık güvenle yapılırmış