springb Kızlar merhabalar bilkent şehir hastanesinde önerebilceğiniz kadın doğum doktoru varmı ? Birde doktorlar ultrason fotoğrafı veriyorlarmı bilgisi olanlar yardımcı olabilirlermi ?
cilekbebek Bilkentte genelde necati hançerlioğlunu öneriyorlar ben her seferinde farklı bir doktora denk geldim ama ultrason fotoğrafı vermediler sadece ayrıntılı ultrasonda vermişlerdi
springb cilekbebek Neden vermiyolar ultrason fotoğrafını ki aslında vermeleri gerekiyor çok saçma 😔Peki eşlerin ultrasonla bakarken yanında gelmesine izin veriyorlarmı
Minikcivciviimm cilekbebek ayrintili ultrasondan memnun kaldiniz mi, ne kadar sürdü? Birde 4d değil değil mi siyah beyaz oda ekrana bakmaya izin verdiler mi
cilekbebek springb maalesef anne ve kardeşleri bile almıyorlar 😔 ama yine de rica edersiniz belki alırlar hiç belli olmaz 🤭
cilekbebek Minikcivciviimm çok kısa sürdü maalesef 5 dakika ortalama, siyah beyazdı doktor ekranı çevirip bak annesi yan duruyor burda işte dedi sadece o kadar görebildim 😔 ama fotoğraf verdiler bir adet