ayssseeemmm Allah’ım işlerinde kolaylık versin sabrımızi şükre çevirsin bizleri sağlıkla evlatlarimiza kavuştursun 🫂💕bende sizinle aynı surecteyim dün gonalf 450 başladım 🤲🏼dualarima ekliyorum sizleri güzel haberleri alırız Allah’ın izniyle 🌹
ozgemr1 Buse5581 Bende hafif pcos görüntüsü var adetim düzenli hiç bir belirtim yok 9 aydır deniyoruz 3 ay Klomen ve estrofem kullandım yumurtam gelişti çatladı takipli olarak olmayınca rahim filmi çekildi şükür tüplerimde açık çıktı 2 ay kendimiz denedik olmayınca aşılama denicez dedi doktorum bende artık doktoruma güvendiğim için değiştirmedim ne derse yapıyorum açıkçası
Buse5581 ozgemr1 başka bir ilaç verdi mi … bana estrofem , antibiyotik verdi ekstra olarak hatta eşime de içinde üç tane olan bir antibiyotik verdi .
ozgemr1 Buse5581 Hayır canım antibiyotik verilmedi bize yanında sadece estrofem verdi o da rahim kalınlaştırması için sanırım önceki sürecimde de kullanmıştım klomenle beraber
Ys24 Merhabalar ben temmuz ayında aşılama yaptırdım fakat olmadı ertesi ay hamile olduğumu öğrendim sonuç olumsuz çıksa bile moralinizi bozmayın bebeğiniz doğru zamanı bekliyor :)
Buse5581 ozgemr1 gittim gittim . Yumurtam 19 mm olmuş . Bugün 22.30 da iğneyi vur pazartesi aşılama dedi ..
Buse5581 ozgemr1 rahim duvarı kalınlığım 7.2 ymiş Estrofem yanına vagifem diye bir vajinal fitil verdi bunuda kullan dedi aşılamaya kadar biraz daha kalınlaşır dedi .
ozgemr1 Buse5581 evet başladım 3. Bugün yaptım 8 inde kontrole gideceğim nasipse sende 6 gün mü yapmıştın iğneyi
Buse5581 ozgemr1 ben adetin 3. Günü başladım iğnelere bugünle beraber toplam 5 gün kullandım . Adetin üçüncü günü 10 mm yumurtam vardı doktor yumurtaların çabuk büyüyor dedi
ozgemr1 Buse5581 anladım canım ben 5. Günü başladım adetin pcos var bende belki o yüzdendir bilmiyorum hiç bakalım görcez çarşamba günü artık