Meri03 kızlar 12 haftalık oldu tam bugün doktorum erkeğe benzetti ama kesin değil dedi anlayan bakabilir mi
edaabykl Meri03 merakımdan yapay zekaya sordum emin olmamakla beraber kiz dedi 😄 görüntü cok net olmadigi icin olabilir nub teorisine gore söyledi 😄
seher_3590 Meri03 yaaa benimde ilk çocuğum kız simdi ikinciye hamileyim daha belli değil 😃🥰tabii öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da insan olmayanı ıstiyor tabii ki banada bi kız bi erkek diyolar ee zaten başka seçenek yok tahmin işte kuzum
edaabykl Meri03 olabilir inşallah gönlünden geçen sağlıklı şekilde nasip olsun benimda oglum var inşallah kizim olur 🤲🏼🌸
Meri03 seher_3590 aynen canım insan ikisinide tatmak ıstıyor ınsallah gönlumuzden gecen saglıklıca olsun
seher_3590 Meri03 evet canım kesinlikle yani insanın doğasında var bu herkes kendisinde olmayanı ister ama tabii ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar kesin öğrenince yazarsın merak ettim 🫠🥰
Acemiiiii Çok eminim kız bu. Çünkü benim kızımın görüntüsü aynı böyleydi. Kız değilse beni bul o kadar eminim 😂😂