aselbalim eladmn00 ilk bebeğimi 17 ikinci bebeğini 16 haftada hissetmişttim şuan 17+6 ve bazı zamanda elimi koyduğunda dışardan bile hissedebiliyorum
merymomy Bazıları karıştırmışsındır bağırsak hareketidir o diyecek ama çok çok minik 10 haftalıkken rahimde hissetmeye başlamıştım ilk bebeğimi de 17 haftalıkken hissetmiştim
aselbalim merymomy bende ilk gebeligimde o haftalarda sanki sürekli sol tarafimda küçük kipirdanmalar hissediyordum ama banada herkes aynı şeyi soyledi
merymomy aselbalim iki gebeliğim arasında çok zaman yoktu kızım iki yaşına girdiğinde hamile olduğumu öğrendim o hissi çok rahat ayırt edebildim yani unutmadığım için. Bağırsak hareketini de hissediyordum ama bebek hareketini daha fakli
eladmn00 merymomy evet bende de aynı durum oluyor o yüzden merak ediyorum ki acaba bebek hareketi mi bu hissettiğim
aselbalim merymomy ama bunu insanlara inandiramazssin her kadın her anne ne hissettiğini biliyo bence
mavi123_ eladmn00 ben 2. De çok erken hissettim. 14. Haftada ilk hareketini hissettim. Ama ilk gebelipimde 20. Haftada hissetmiştim