Dileeek- Kızlar selam gününüz güzel geçsin ben alışverişe başlıyorum ocak annesi olacağım Allahın izniyle fakat bir konuda desteginizi istiyorum yeni doğan zıbınımı almak mantıklı ya da 0-1 veya 0-3 aylık olanlar ve kaç adet almalıyım bu kış soğuk olacak diyorlar
beyzzsenturkkk Dileeek- yenidoğan zıbını ilk 1 hafta anca giyilir onun yerine 0-3 ay almalısın en azından biraz idare eder kızımda tecrübe ettim ocakta doğdu
Nisanmomy Dileeek- bende Allah nasip ederse Ocak annesi olacağım. Daha bir şey almadım ama çevremdeki anneler yeni doğan az almamı 0-3 almamı önerdiler
thegirlinahood Dileeek- yenidogan almaktansa 3 ay almak ideal. Oglum ufak doğdu hastane çıkışlarını 2 ay kadar kullandık biz ama başka çoğu arkadaşım kullanamadı. Bunun dışında miktarı da sizin kisin hangi sıklıkta camasir yıkayıp kurutabileceginizle alakalı. Kurutma makineniz varsa ve yanınızda size destekçi birileri olacaksa cok doldurmaya gerek yok. Ama yalnız olacaksanız kurutmanix yoksa bu işlemlerin zaman alacağını da hesaba katarak bir iki adet fazla alınabilir. Eğer hızlı alisveris yapma şansınız varsa öncesinden doldurmaya da gerek yok ihtiyaç oldukça da alınabilir. Hersey sizin ortamıniza bağlı. Ama önerim fazla eşya dolsurmamaniz cok hızlı büyüyorlar alınan şeyler kaliyor bir kez ancak giyebiliyor bazen.
Havin49_ Dileeek- bence 01 ay çok mantıksız bebekler asla bir ay giymiyor zayıf doğarsa onu bilemem 0-3 yenidoğana daha mantıklı zıbın al zararı tok ama çok çok abartı da olmasına gerek yok
Nihan87 Yenidoğan az alın, bebek iri olursa hiç kullanılmıyor, ilk oğlumda birsürü kıyafet almıştım yenidoğan, hiçbirini giydiremeden 0-3 aylığa geçtik direkt.
Dileeek- beyzzsenturkkk çok teşekkür ederim o zaman yeni dogan zıbını az alayım en çok 0-3 aylık alayım
nurssmom beyzzsenturkkk ben 0-3ayıda az aldım ya 3 takım yenidoğan var 5 takım 0-3 ay var genelde 3-6 aldım Birsürü yanlış mı aldım acaba. Şuan kıyafet almayı düşünmüyorum doğduğunda çıkıp alırız gezmeye bahane olur yoksa çıkmayız dedim 😂
Dileeek- Nisanmomy Nisanmomy bende yeni ufaktan alayim diyorum bazıları çok erken alışveriş yapıyor 23 haftalık hamileyim ben siz kaçıncı haftadasınız
Nisanmomy Dileeek- bugün 22 oldum 🥹. Rabbim tüm kadınların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin 🙏
Dileeek- thegirlinahood kış bebeği olacak evet kurutmam yok maalesef yanımda annem 15-20 gün falan kalacak sonrasında tek olacağım o yüzden dediğiniz gibi zıbınları fazla almakta yarar var çünkü çok sık değiştirmek gerekebiliyormuş çoğu kişi öyle söylüyor
beyzzsenturkkk nurssmom yok iyi almışsın bebeğin gelişimine göre devam edersin ilk hafta zaten ödemleri vs gidince yenidoğanları giyiyor biraz eğer genetik olarak çok iri yarı uzun boylu değilseniz bir süre giyer ben 2-3 aylıkken 6-9 giydiriyordum kollarını 1 hafta katlıyorsam 2. hafta tam oluyordu gibi😂 büyük büyük al mesela 3 yasında ya kızım hala 4-5 alıyorum en kötü paçasını kolunu katlıyorum o şekilde 1 seneyi deviriyor 2 yasından sonra öyle idare ediyorum ama 1,5-2 yasına kadar sürekli büyüyor
nurssmom beyzzsenturkkk ahahahhaha evet kesinlikle büyük almak en mantıklısı. Bazen diyorum bazı şeyler üstüne tam otursun gezmeye giderken giydiririrz 😂
Dileeek- beyzzsenturkkk ben o zaman yeni doğan az alıp 0-3 ay alayım fikir oldu bayağı bebekler çok hızlı büyüyor diyor herkes
beyzzsenturkkk Dileeek- mesela ben seneye mayıs gibi doğum yapıcam mayıs sonu gibi ve şimdiden bişeyler sepete ekliyorum ama genelde 6-9 cok az 0-3 ve bir kaç takım yenidoğan o kadar zaten minicik kıyafetler yıkansa hemen kurur çevire çevire giydiririm duruma göre destek cıkarım alıp eve yığmaya gerek yok böyle daha kolay oluyor hem dolabı da dolmamıs olur cok kıyafet cok iş