GozdeKB ben hep bebeğime mucizem diyorum çünkü 2 düşük yaptım sonrasında 1 seneye yakın tedavilere 5er 6şar yumurtaya rağmen çatlama iğneleriyle hamile kalamadım. Sonrasında artık bunaldım en son rahim filmi çekilip bırakıcam yeter dedim çünkü artık gerçekten çok stres oluyordum bıkmıştım. Rahim filmi çekildim birlikte olmamız yasaktı enfeksiyon kapmamak için. Sonra 1 kere oldu galiba bu seferde eşim memlekete gitti gerçekten çok sinirlendik çünkü bu ay belki tutar diyorduk ama denk gelemedik. Sonra büyük ihtimalle hem o stres hem yumurtlama hormonları ben biraz eşime trip yaptım hatta baya ama sebebini hatırlamıyorum bile. Söylemedim ona yumurtlama günüm olduğunu. Açıkçası vazgeçmiştim ve gerçekten umutsuzdum artık. Sonrasında çatlama oldu ama çalışıyorduk ve eşim akşamcı ben gündüzcüydüm barışmak için bile denk gelemedik 😂 kısmet ya kısmetimizde varmış gerçekten Rabbime binlerce şükür o gece kızımız olmuş🥰 benim kan pıhtılaşmam vardı kanamalar sonrasında kanama alanları kasılmalar bir sürü hastalıklar derken 28. Haftaya girdik binlerce şükür. Şuan kızımla aşk yaşıyorum hep diyorum o benim kaderimde varmış o yüzden bekletmiş Rabbim. İnşallah sizin içinde en güzel kader yazılı ve doğru zamanı bekliyor. Bazen biraz yıpratıcı, yorucu, üzücü olabiliyor ama zamanı gelince güzelliğin farkına varıyor insan sebebi varmış diyor. Çektiğim bütün dertlerin mükafatı kızım diyorum inşallah doğduğunda hep söylicem. Artık kötü günler geride kaldı Allahın izniyle hep buna inandım. Rabbim sizede en en kısa zamanda mutlu başlangıcınızı nasip etsin 🥹❤️