efinays kanama alanı büyük olupta küçülen yada geçen var mı ? 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışını duyduk. vajinal şekilde bakıldı. ama kanama alanım büyük yatıyorum sürekli. kanama alanı olup geçen var mı ? düşük yapmaktan yada kaybetmekten korkuyorum
hamcokelek33 efinays kanama alanı, kahverengi lekelenme, bacaklarımdsn şakır şakır akan kanama ne ararsanız vardı. Sonuç olarak 5 ay önce doğurdum😊
linamucize efinays 8+5 haftalık gebeyim ilk kızımda ve bu bebeğimde 7 haftada başlayan kanamalarım oldu progestan kullandım şuanda kullanıyorum inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu bebek büyüdükçe düzelir inşallah
efinays hamcokelek33 ayy gerçekten miiii. kötü bi durum ama bana umut oldunuz. ben bebeğime sevinemedim çünkü. hep bi endişe doluyum. gen haftada kanama alanım vardı 1 hafta tuvalet hariç hiç kalkmadım ama geçmemiş. o yüzden korktum
efinays cylnboran04 ahh inşallah benimde küçülür beni çok endişelendiriyor. çok şükür bugün kalp atışını duyduk ama kanama alanını görünce sevinemedim bile
hamcokelek33 efinays evet🥹 ilk 12 haftam kabus gibiydi. Çok şiddetli kanama geçirdim, allah koruduktan sonra inanın hiçbir şey olmuyor. Ama bol su için ve istirahat edin. Bol bol uyuyun progestanı muntazam kullanın
cylnboran04 efinays malesf bende yasadim cok sukur 13+1 olduk kanama alani kuculmus ve progestanj birakabikirsin dedi doktor 2 ekim kontrolum var insallah bitmistir
efinays cylnboran04 inşallah bende fitil kullanıyorum siz başka be yaptınız bol su içmemi sırt üstü yatmamı söylediler bunları yaptım geçmedi 2 hafta sonra kontrolüm var benim de tekrar
cylnboran04 efinays iki cocugum daha var benim onlara pek firsatim olmadi ev ISI yemek okul derken firsat buldukca uzanmaya dikkat ettim iliski yasak
Bumah efinays ben cok fazlaydi doktor dusuk diye bakiyodu 38+3 deyim icini ferah tut Allahin izniyle bisey olmaz
Ysf78 efinays bendede vardı geçti çok şükür progestanı düzenli kullan ve bol bol dinlen canım biz 25 haftalık olduk çok şükür
beyzaasenaa efinays Benimde 10+2 haftalık kanama alanı dedi progestan iğne verdi 5 günlük korkutuyor bu durum beni