Merveakdag1 Kızlar selam haftaya renkli ultrasona gidecektim teyit amaçlı ben aradım doktor iptal etmiş haberim yok ya sinir oldum istanbul Avrupa yakasında özellikle var mı tavsiye edeceğiniz bir hastane şimdiden sağolun 😇
Merveberre Merveakdag1 renkli dediğiniz ayrıntılıysa ben bugün özel çapada 250 liraya yaptırdım 50 dk sürdü ve çok inceledi beğendim tavsiye ederim
Caqlasu Suratemel Bu renkli ultrason detaylı ultrason ile aynı şey midir? Orası bize yakın da 2 hafta sonra detaylım var, yer araştırıyorum. Orası yapıyorsa oraya da gidebiliriz? 😊
Kirmizi Suratemel hangi doktora gittiniz? Bende orayı araştırıyorum ama emin olamadım. Detaylı bakılıyor mu? Bir de ne kadar sürmüştü.
Suratemel Kirmizi Detaylı bakıldı ama görüntü olarak renkli degilde normal siyah beyazdı renkli olmasını isterdim yinede herşey yolunda şükür
Suratemel Detaylı bakıldı ama görüntü olarak renkli degilde normal siyah beyazdı renkli olmasını isterdim yinede herşey yolunda şükür
Nuris88 Merveberre merhaba ilgili hastanede perinatolog var mı yoksa kadın doğum uzmanı mı detaylı ultrason yaptı?